Menu
Reply
  • 280
  • 38
  • 57
Static
Fibre optic
282 Views
Message 41 of 43
Flag for a moderator

Re: Latency,lag , gaming hell

@Kippies

I would have thought you would know about it, it’s been quite common since the release of the 603 & 608 firmware. Myself and many others now experience this problem, but did not with the previous 116V firmware. 

Here’s an example thread: https://community.virginmedia.com/t5/QuickStart-set-up-and/ThinkBroadband-BQM-Blocked/m-p/3697915#M1...

The red block can go on for hours or even days, with the connection fully working and WAN IP unchanged. 

0 Kudos
Reply
  • 10.78K
  • 712
  • 3.07K
Superuser
Superuser
239 Views
Message 42 of 43
Flag for a moderator

Re: Latency,lag , gaming hell


@Static wrote:

@Kippies

I would have thought you would know about it, it’s been quite common since the release of the 603 & 608 firmware. Myself and many others now experience this problem, but did not with the previous 116V firmware. 

Here’s an example thread: https://community.virginmedia.com/t5/QuickStart-set-up-and/ThinkBroadband-BQM-Blocked/m-p/3697915#M1...

The red block can go on for hours or even days, with the connection fully working and WAN IP unchanged. 


Nope 1st Ive heard of it. However if its only affecting some, its unlikely to be the firmware. Anyone gathered any data on it? Port flapping issue was originally thought to be firmware/hardware  but that was disproved  once someone collated  details of the connections affected.

 


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3
  • 0
  • 0
lindarose11
Joining in
121 Views
Message 43 of 43
Flag for a moderator

Re: Latency,lag , gaming hell

This is extremely helpful info!! Very good work. Everything is very interesting to learn and easy to understood. Thank you for giving information.

 

[MOD EDIT: Inappropriate Hyperlink removed, please review the Forum Guidelines]

0 Kudos
Reply