Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
1smallsausage
Joining in
1,163 Views
Message 4171 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause

For the past few days we have only been using the one XBone console now the weekends here my other son just booted his up so they can play GOW4 and they cant play together anymore or party chat we have tried on multiple titles with the same problem. The vm modem is in modem mode and the night hawk has all the ports forwarded which has always worked before .608FW was installed, both consoles have open nat and all hardware has been rebooted and reset multiple times and reconfigured and the problem still persists. Has anyone else tried more than one console since the new FW was installed ?

0 Kudos
  • 5
  • 0
  • 1
mjdyson
Tuning in
1,118 Views
Message 4172 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause


@1smallsausage wrote:

For the past few days we have only been using the one XBone console now the weekends here my other son just booted his up so they can play GOW4 and they cant play together anymore or party chat we have tried on multiple titles with the same problem. The vm modem is in modem mode and the night hawk has all the ports forwarded which has always worked before .608FW was installed, both consoles have open nat and all hardware has been rebooted and reset multiple times and reconfigured and the problem still persists. Has anyone else tried more than one console since the new FW was installed ?


I've had a few issues with messages and parties on XB1, but firmware 9.1.116V. Have you run the diagnostics on the xbox to see if there are any service related issues?

0 Kudos
  • 6
  • 0
  • 0
DoctorGonzo
Joining in
830 Views
Message 4173 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause

Returned from holidays a few days ago to find our SH3 had got the 9.1.116.608 firmware update.

Nothing else in our home network setup has changed and now our WiFi connections for both 2G and 5G direct from the SH3 crap out after a few minutes use. The only way we seem to be able to get reliable WiFi in the house is via one of the wireless homeplug extenders which sucks.

Within the last month we upgraded from 200MB (old SH2) to 350MB (new SH3) and whilst we have more bandwidth this firmware seems to have really hurt the SH3 WiFi ability - or at least for us.
0 Kudos
  • 144
  • 2
  • 30
Spitfire16
Up to speed
797 Views
Message 4174 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause

Hi All

I've just tried a reset of the SH3 using a Pen and now the network log is advising the below , notice the SW File Corruption ?

 Current SH3 Version :  9.1.116BA3

Can anyone offer any advice?

 

Time
Priority
Description
2018-06-30 02:19:10.00
error
DHCP RENEW sent - No response for IPv4;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-06-30 05:08:09.00
warning
RCS Partial Service;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-06-30 15:36:26.00
error
DHCP RENEW sent - No response for IPv4;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-06-30 17:36:48.00
warning
RCS Partial Service;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-06-30 22:15:04.00
error
DHCP RENEW sent - No response for IPv4;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-06-30 23:24:55.00
warning
RCS Partial Service;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-07-01 01:34:23.00
error
DHCP RENEW sent - No response for IPv4;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-07-01 01:42:21.00
warning
RCS Partial Service;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-07-01 03:14:03.00
error
DHCP RENEW sent - No response for IPv4;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-07-01 04:30:16.00
warning
RCS Partial Service;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-07-01 04:41:16.00
error
DHCP RENEW sent - No response for IPv4;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-07-01 04:53:47.00
error
DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-07-01 04:53:47.00
notice
DHCP Renew - lease parameters tftp file-cmreg-vmdg505-rtsxl20016u-b.cm modified;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-07-01 05:16:47.00
warning
RCS Partial Service;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
1970-01-01 00:01:23.00
error
Missing Mandatory MDD TLV on primary DS Channel;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
1970-01-01 00:01:38.00
critical
No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
1970-01-01 00:02:03.00
error
Missing Mandatory MDD TLV on primary DS Channel;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
1970-01-01 00:02:18.00
critical
No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=xx;CMTS-MAC=xx;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
2018-07-01 11:56:01.00
notice
SW Download INIT - Via Config file
2018-07-01 11:56:11.00
error
SW upgrade Failed after download - SW File corruption

0 Kudos
  • 613
  • 18
  • 74
ILuvNips
Fibre optic
621 Views
Message 4175 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause

Have you tried restarting it again?

________________________________________________________________

In HA7. Billing Area 21.
Utilisation Fault
F003502423: Review Dates -> 07/10/2015 -> 02/12/2015 -> 20/01/2016 Smiley Sad -> Closed Smiley Happy
Utilisation Fault F004873444: Review Dates -> 29/03/2017 Smiley Sad -> Closed Smiley Happy
Utilisation Fault F005506920: Review Dates -> 09/08/2017 -> 08/06/2018 -> 13/06/2018 -> 11/07/2018 -> 12/09/2018 -> 29/05/2019 Smiley Sad -> Open Smiley Sad


0 Kudos
  • 42
  • 1
  • 7
Pikeyp
On our wavelength
600 Views
Message 4176 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause

Sorry ... rubbish post ...

0 Kudos
  • 405
  • 18
  • 81
tonycv51
Fibre optic
582 Views
Message 4177 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause


@1smallsausage wrote:

For the past few days we have only been using the one XBone console now the weekends here my other son just booted his up so they can play GOW4 and they cant play together anymore or party chat we have tried on multiple titles with the same problem. The vm modem is in modem mode and the night hawk has all the ports forwarded which has always worked before .608FW was installed, both consoles have open nat and all hardware has been rebooted and reset multiple times and reconfigured and the problem still persists. Has anyone else tried more than one console since the new FW was installed ?


Always used UPNP for our 2 PS4’s and as I understand it you can’t port forward to 2 devices, though you could try 3075 for the second.  From port forward site best advice is to have auto DHCP IP for both xboxes and turn on UPNP.   Maybe  check for latest firmware on the nighthawk if it’s UPNP is not great   ?

0 Kudos
Highlighted
  • 72
  • 1
  • 10
Pasbags
Dialled in
549 Views
Message 4178 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause

Just had the firmware update here in area 20 vivid 200

0 Kudos
  • 17
  • 0
  • 6
avro698
On our wavelength
518 Views
Message 4179 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause

Had the update overnight, area 25, moving from 9.1.116.BA3 to 9.1.116.608, vivid 200.

2018-07-01 23:56:58.00  notice  SW Download INIT - Via NMS
2018-07-01 23:59:08.00  notice  SW download Successful - Via NMS

BA3-608.png

0 Kudos
  • 102
  • 5
  • 13
jonathanm
Up to speed
501 Views
Message 4180 of 4,479
Flag for a moderator

Re: Hub 3 / Compal CH7465-LG (TG2492LG) and CGNV4 Latency Cause

.608 downloaded for me last night also ~0:30 this morning. Area 05.

0 Kudos