cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Still not able to access various email on desktop - getting error sign against address

Graham1967
Dialled in

Screenshot 2023-10-23 165200.png

This has been going on a few months now can access my main email address  on desktop but not these ones with the error sign next to address, Can still view/send email on my smartphone via a third party email app. Any fix?

9 REPLIES 9

Graham_A
Very Insightful Person
Very Insightful Person

@Graham1967  Try the instructions posted in the 1st reply to this thread:

https://community.virginmedia.com/t5/Email/Unable-to-send-email-blueyonder/td-p/5426558

________________________________
Graham

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media, I'm a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. Please read the FAQs
Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

Travis_M
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)

Hi @Graham1967  

 

Thanks for posting on our community forum and sorry to hear about the issue with your email

 

Have you been able to check on the above tips from the very helpful Graham_A? Please do give this a try if so and let me know how you get on 

 

Regards

Travis_M
Forum Team

New around here? Check out the do's and don'ts, in our Community FAQs


I am somewhat confused do I need to setup a new app style password i.e AAAA-BBBB-CCCC-DDDD for all my extra virgin media email addresses or is that just for the primary email.

Graham_A
Very Insightful Person
Very Insightful Person

@Graham1967 Each email address will need an app password generating for use with email clients.

When adding additional accounts to a VM webmail account as shown in your screen shot VM webmail is acting as an email client for the additional accounts.

________________________________
Graham

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media, I'm a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. Please read the FAQs
Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

Travis_M
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)

Hi @Graham1967 

 

Thanks for your post and sorry to hear about the issue with your mail

 

Has the above from Graham_A enabled you to set this up now?

Travis_M
Forum Team

New around here? Check out the do's and don'ts, in our Community FAQs


Graham1967
Dialled in

Hi unfortunate issues remains. If a forum team member can kindly message me direct to resolve would be appreciated as will need to go through log -in.

Adri_G
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)

Sorry to hear the issues are not resolved, Graham1967.


Can you please advise if you've tried resetting the App passwords for the addresses in query and you're still getting an error with accessing the mailbox using the new passwords?
If so, what error do you face and have you also updated the email settings on the client App (outlook etc) for all the email accounts to make sure they're up to date?


Cheers,

Adri
Forum Team

New around here? Check out the do's and don'ts, in our Community FAQs


Thanks for checking in on me. H managed to simply fix the issue (goes back to VM email issues in May) by deleting  the email address displaying error symbol and then re-adding them. Did not have to  change passwords.

One issue I do have is when I did try to re-set app password for the individual VM email addresses was asking me "my favourite city" which I have never used as a security question!. Am I best to phone support to resolve this?

Hi Graham1967, 

Thanks for coming back to us and updating the thread. We're glad things are working for you now. 

You can update your security questions within My VM by logging in > Account Settings > Account Details > Password recovery question. 

If you have any further issues, let us know. 

Thanks, 

Kath_F
Forum Team

New around here? Check out the do's and don'ts, in our Community FAQs