Check your service statusCable National
Ask a question
Reply
Vk
Fresh as a Daisy
Vk
Posts: 2
Registered: ‎22-11-2012

Adding another router to the superhub

I am a complete newbie when it comes to networking so please answer layman terms :smileyhappy: 

 

I have a superhub and want to add another router(Netgear wirless G), not to boost the signal or anything but so i can have the suberhub on the 2.4GHz frequency and the other router on the 5GHz frequency (or the other way round. doesn't really matter) 

 

Anyone have any ideas how to do this ?

Please use plain text.
Brainbox
gregscott66
Posts: 80
Registered: ‎12-10-2012

Re: Adding another router to the superhub

Please use plain text.
The Troubleshooter
RedGooner
Posts: 776
Registered: ‎02-11-2010

Re: Adding another router to the superhub

Or your could put the superhub in modem mode, and buy an ASUS RT-N66U router.

 

This router does both 2.4GHz and 5GHz at the same time.

--
Red (VM SH2 AC Beta tester)
Running on 152Mb VM service with SH2 AC in Modem Mode, with a ASUS RT-N66U router. With this setup I get Fantastic WIRED and WIRELESS Signals in my home. I dont work for VM. But I work in IT, and I know my tech.
My advice is at your own risk.
Please use plain text.
Freakishly Helpful
Lindsey_P
Posts: 2,218
Registered: ‎16-01-2012

Re: Adding another router to the superhub

Hi Vk,

 

Has any of the information/links helped resolve this issue for you?

Kind Regards,

Lindsey P

Help & Support Forum Team



If someone's helped you out say thanks by clicking on the Kudos Star. If someone's solved your problem, why not mark their message as a Helpful Answer? You can also help other users find useful posts by Tagging them with keywords.

If you are new to the forum, please remember to search the forum before posting your question. Please don't send private messages directly to the forum team unless they ask you to, post your issue to the forum first.
Please use plain text.
Vk
Fresh as a Daisy
Vk
Posts: 2
Registered: ‎22-11-2012

Re: Adding another router to the superhub

i've decided not to add another router

Please use plain text.
The Sorter
Dean_A_W
Posts: 1,162
Registered: ‎18-01-2012

Re: Adding another router to the superhub

Hello Vk

 

You can connect multiple devices or routers to boost a wireless signal, but officially we do not support it. The more routers you have connected the slower the speed will be. There are workarounds, like already advised. Putting the superhub into modem only mode. Using power line adapters instead is another option.

Kind regards,


Dean_A_W
Help & Support Forum Team

Seen a useful post?Problem Solved?Fault with your service?

Please use plain text.