Menu
Reply
  • 15
  • 0
  • 0
Jaqian
Joining in
83 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

No picture or sound

Hi we have 3 virgin boxes, the oldest box (ie V Box) has suddenly stopped showing pictures and has no sound, although it still shows all the menus. Picture and sound on the other 2 boxes is fine. My husband called this morning and was advised to reboot (unplug) it and we had the signal re-sent but it made no difference. Is it maybe on the way out? Hubby says it has been a bit 'awkward' recently

0 Kudos
Reply
  • 8.02K
  • 423
  • 1.3K
Superuser
Superuser
81 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: No picture or sound

It does sound as if it's on its last legs, likely you'll be needing a new one.


TV: XL+SkySports V6
BB: 200Mbps SuperHub: Arris
Loc: ME10
    Please use the Search feature before starting a new thread
To thank or if you Like a post, use the Kudos +button. If it's an answer to your query, click Options.
Finally, if all else fails, take a deep breath and remember there's more to life than the internet and TV!
0 Kudos
Reply
  • 5.06K
  • 180
  • 309
Forum Team
Forum Team
51 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: No picture or sound

Hello Jaqian,

 

Welcome to the community Smiley Happy

 

I have located your account and I can see a technician has already visited your property so if you're still experiencing any problems please let us know.

 

Kind regards

Rose
Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply