Menu
Reply
  • 41
  • 0
  • 0
sibthp
Tuning in
148 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Multiroom Streaming

My Tivo boxes are not showing under My Shows.

I have restarted all equipment including the powerline adaptors but they are not showing.  I am also having issues with the TV Anyway app on my smart phone connecting to the devices.

The wired powerline adaptors are working fine with my laptop attached.

Any ideas gratefully received.

Pete

0 Kudos
Reply
  • 41
  • 0
  • 0
sibthp
Tuning in
115 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Multiroom Streaming

so if by magic they are are now showing but with a ! next to them.

What can I do?
0 Kudos
Reply
  • 7.77K
  • 334
  • 542
Forum Team
Forum Team
96 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Multiroom Streaming

Hi sibthp,

 

Welcome to the Community!

 

Really sorry to hear you're having trouble setting up Multiroom streaming.

 

Are you still getting the same error?

 

Speak soon Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 4.36K
  • 105
  • 1.18K
frank_gm
Community elder
91 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Multiroom Streaming


sibthp wrote:
so if by magic they are are now showing but with a ! next to them.

What can I do?

I had that a couple of days ago setting up MRS between my Tivos. The day before all was fine but then I had a !.

On investigation I saw there was no light on one of the Tivos ethernet connection. I replaced the cable with another one and it worked.

Nice to be able to post again, after their mistake (removed by the Censorship team).
¡No Pasarán!
0 Kudos
Reply