Menu
Reply
Joining in
  • 17
  • 0
  • 0
Registered: ‎28-01-2013
Message 1 of 6 (55 Views)

M59 error

Hi my TiVo box is running very slow and now I've got M59 error message, tried connection to network but it's stuck on 6%, tried rebooting but not working cheers Steve
Reply
0 Kudos
Forum Team
  • 4.33K
  • 147
  • 338
Registered: ‎04-07-2016
Message 2 of 6 (37 Views)

Re: M59 error

Hi Stevebo,

 

Thanks for posting!

 

Really sorry to hear you're having trouble with your TiVo®.

 

I'd like to check this out for you but I can't seem to locate your account. I've sent you a private message (purple envelope at the top right of your screen) so I can grab some details.

 

Speak soon Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


Reply
0 Kudos
Forum Team
  • 4.33K
  • 147
  • 338
Registered: ‎04-07-2016
Message 3 of 6 (28 Views)

Re: M59 error

Hi Stevebo,

 

Thanks for the details!

 

I've located your account and I can see you've already spoken to our team regarding this. Are you still experiencing the same issue?

 

Speak soon Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


Reply
0 Kudos
Joining in
  • 17
  • 0
  • 0
Registered: ‎28-01-2013
Message 4 of 6 (25 Views)

Re: M59 error

Yeah no change just loading at 6%
Cheers Steve
Reply
0 Kudos
Joining in
  • 17
  • 0
  • 0
Registered: ‎28-01-2013
Message 5 of 6 (18 Views)

Re: M59 error

[ Edited ]
Hi if there's anyone still there the guide is back but the box is incredibly slow, rewind and pause live TV doesn't work properly either
Done the thumbs up /down trick but didn't work
Thanks Steve
Reply
0 Kudos
Joining in
  • 17
  • 0
  • 0
Registered: ‎28-01-2013
Message 6 of 6 (13 Views)

Re: M59 error

Nobody interested then it looks like I'll be of to sky then
Thanks
Reply
0 Kudos