Menu
Reply
Highlighted
  • 6
  • 0
  • 0
Shanks5
Joining in
482 Views
Message 1 of 10
Flag for a moderator

C130 tv catch-up etc not working for a week

Hi all, hope someone has a fix for the c130 network availability code:.. driving me mad.
Have scrolled through to no avail to find a fix. Even deleted everything and reset the box!
Have ran the tests online too and waited ten mins while they ‘fix’ the problem only for the same issue to happen.
Is it an engineer job or anyone here for a magic fix
Cheers for any replies in advance
Andy
0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 1.53K
  • 214
  • 371
av-115
Super solver
917 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

The "network cable unplugged" message isn't actually referring to your internal cables, it's just indicating that the box has lost its connection to the Virgin Media network which also explains why your EPG isn't working. Unless you use your phone as a remote control or you stream recordings between 2 boxes, the TiVo box does not need to be connected to the Superhub, unlike the newer V6 box which does.

Only way to fix it is to call it in as a fault. Could be a signal issue between your property and the street cabinet which would require an engineer to adjust the levels, or a faulty box.

--------------------------
TV: XL TV + Sky Sports (V6 & V+ HD)
Broadband: VIVID 200
Phone: Talk Unlimited

All Replies
  • 6
  • 0
  • 0
Shanks5
Joining in
472 Views
Message 2 of 10
Flag for a moderator

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

Another thing if it makes any difference to a fix is,if I go to settings to test the network, it says network cable not connected. I bought a brand new cable to see if that helps but no difference
I just have a flashing green light on the TiVo box
My TV guide doesn’t even work! Driving me around the bend
0 Kudos
Reply
  • 1.53K
  • 214
  • 371
av-115
Super solver
918 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

The "network cable unplugged" message isn't actually referring to your internal cables, it's just indicating that the box has lost its connection to the Virgin Media network which also explains why your EPG isn't working. Unless you use your phone as a remote control or you stream recordings between 2 boxes, the TiVo box does not need to be connected to the Superhub, unlike the newer V6 box which does.

Only way to fix it is to call it in as a fault. Could be a signal issue between your property and the street cabinet which would require an engineer to adjust the levels, or a faulty box.

--------------------------
TV: XL TV + Sky Sports (V6 & V+ HD)
Broadband: VIVID 200
Phone: Talk Unlimited
  • 6
  • 0
  • 0
Shanks5
Joining in
456 Views
Message 4 of 10
Flag for a moderator

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

Thanks for the help , will be glad to stop rebooting everything to no avail!
0 Kudos
Reply
  • 8.38K
  • 362
  • 590
Forum Team
Forum Team
358 Views
Message 5 of 10
Flag for a moderator

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

Hi Shanks5,

 

Welcome to the Community!

 

I'm sorry to hear you've had trouble with your TV service.

 

I've located your account and I can see you've had a technician out to fix this for you. How'd the appointment go?

 

Speak soon

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
Shanks5
Joining in
354 Views
Message 6 of 10
Flag for a moderator

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

Engineer arrived this morning, had to change the box but all completed quickly and efficiently thanks!
Great service
0 Kudos
Reply
  • 8.38K
  • 362
  • 590
Forum Team
Forum Team
353 Views
Message 7 of 10
Flag for a moderator

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

Hi Shanks5,

 

That's awesome, glad to hear it's all sorted!

 

Pop back to the Community if you need anything else.

 

All the best

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
Shanks5
Joining in
261 Views
Message 8 of 10
Flag for a moderator

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

Well all had been fixed I thought... I’ve noticed some of the itv channels don’t work (itv2+1 itv be+1) and today I have a C133 code on the screen and no internet at all

What is going on? Am paying for a service I’m Definitely not getting
0 Kudos
Reply
  • 8.38K
  • 362
  • 590
Forum Team
Forum Team
235 Views
Message 9 of 10
Flag for a moderator

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

Hi Shanks5,

 

I'm really sorry to hear you're having trouble again!

 

I've run diagnostics on the box and the levels are looking okay at the moment. Have you still got the C133 error on screen?

 

Speak soon

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
Shanks5
Joining in
230 Views
Message 10 of 10
Flag for a moderator

Re: C130 tv catch-up etc not working for a week

Hi josh , my code has now gone- a cable in the area was replaced and it’s solved the code... I still can’t watch itv+1 or itvbe+1 ... they are pixilated
Not a major problem but still must be something not quite right
0 Kudos
Reply