Menu
Reply
  • 51
  • 1
  • 3
Slamber
On our wavelength
577 Views
Message 1 of 10
Flag for a moderator

iPlayer sound but no picture!

Is anyone else experiencing picture problems when trying to watch something on the iPlayer app on the V6? 

I am getting sound but no picture!  iPlayer loads and you can select programme, then the loading symbol briefly displays as do the controls leaving me with a black screen and sound only. 

My TV is a Sony Bravia 49XD7005 LED HDR 4K Ultra HD Android.  The YouTube app on the V6 works normally as does the iplayer app on my TV!  I have tried making changes to the video output on the V6 but this has made no difference and have reverted it back to auto select settings.

Any ideas please?

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 3
Fizzhog
Tuning in
543 Views
Message 2 of 10
Flag for a moderator

Re: iPlayer sound but no picture!

Hi,

is your V6 hdmi plugged straight into your TV or routed through a surround amp or other equipment?

cheers

0 Kudos
Reply
  • 51
  • 1
  • 3
Slamber
On our wavelength
524 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator

Re: iPlayer sound but no picture!

Hi Fizzhog,  My V6 is connected directly to TVs HDMI(1) socket and my Samsung soundbar is connected to HDMI(3) (ARC) and Digital Audio Out (optical) sockets.

0 Kudos
Reply
  • 5.14K
  • 184
  • 316
Forum Team
Forum Team
492 Views
Message 4 of 10
Flag for a moderator

Re: iPlayer sound but no picture!

Hello Slamber,

 

Thanks for posting!

 

I would like to take a look into this for you but I'm unable to locate your account so if you click on the purple envelope at the top right of the screen you will see another message from me requesting further details.

 

Speak to you soon

Rose
Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 69
  • 0
  • 11
Steve67
On our wavelength
417 Views
Message 5 of 10
Flag for a moderator

Re: iPlayer sound but no picture!

i have the same issue. vm tech  bloke looked at it yesterday, and doesn't know what the problem is..rang virgin yesterday  was told an update planed for today will solve this,,,, to date it hasn't..

0 Kudos
Reply
  • 1.21K
  • 90
  • 228
stevedh2
Knows their stuff
409 Views
Message 6 of 10
Flag for a moderator

Re: iPlayer sound but no picture!

Has you V6 had the update, have a look in settings and see what version it is.

0 Kudos
Reply
  • 69
  • 0
  • 11
Steve67
On our wavelength
396 Views
Message 7 of 10
Flag for a moderator

Re: iPlayer sound but no picture!

I will check later ....
Checked at 6pm yesterday and still no pictures...
0 Kudos
Reply
  • 69
  • 0
  • 11
Steve67
On our wavelength
386 Views
Message 8 of 10
Flag for a moderator

Re: iPlayer sound but no picture!

Still no pictures..
Software number ends in 11-C68
0 Kudos
Reply
  • 6.77K
  • 273
  • 491
Forum Team
Forum Team
352 Views
Message 9 of 10
Flag for a moderator

Re: iPlayer sound but no picture!

Hi Steve67,

 

Thanks for posting!

 

Really sorry for the trouble you've had with this.

 

We're currently aware of this issue and we're working to get it sorted as soon as possible.

 

Speak soon Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 69
  • 0
  • 11
Steve67
On our wavelength
349 Views
Message 10 of 10
Flag for a moderator

Re: iPlayer sound but no picture!

At the moment its all ok. I removed all hdmi cables.. turned everything off.
And left it all off over night.
Then went v6 to Panasonic tv.
Tv to sound bar via optical..
I used to pass through the sound bar but the v6 appears not to like to even though it's a yps1600 sound projector and hdcp compatible.
By chance or just the work of a higher power(god) it seams ok as I say at the moment.....saying this I'll go home and it will be faulty again...lol
0 Kudos
Reply