Menu
Reply
Joining in
  • 4
  • 0
  • 0
Registered: ‎04-03-2017
Message 1 of 4 (380 Views)

Volume on v6 remote

We've had the new v6 box installed and I have programmed the volume with the soundbar and initially it works but a few minutes later it won't work
Reply
0 Kudos
Forum Team
  • 13.25K
  • 533
  • 937
Registered: ‎18-12-2012
Message 2 of 4 (332 Views)

Re: Volume on v6 remote

Hi Wilsonsusan

 

Welcome to the Community, I'm so sorry for the problems you're experiencing with your V6 remote recently.

 

If you've not managed to sort this already, I'd recommend resetting the remote and setting it back up once more, when you initially set this up did you use a specific code or did you use the auto search feature? 

 

You can view more information on setting this up on [This Thread]

 

Take care

Craig


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


Reply
0 Kudos
Joining in
  • 4
  • 0
  • 0
Registered: ‎04-03-2017
Message 3 of 4 (331 Views)

Re: Volume on v6 remote

Hi yes I used the auto search
It connects fine at first but once the soundbar display goes off after a few seconds I try to use volume on v6 remote and no longer connected
Reply
0 Kudos
Forum Team
  • 13.25K
  • 533
  • 937
Registered: ‎18-12-2012
Message 4 of 4 (314 Views)

Re: Volume on v6 remote

Thanks for getting back to me Wilsonsusan

 

I'm sorry that you've not been able to get this working yet, what make and model of sound bar do you have? Just in case another member of the Community has the same and is able to offer some adviceMan Happy

 

Talk soon

Craig


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


Reply
0 Kudos