Menu
Reply
  • 13
  • 0
  • 0
JeepSwensonfan
Tuning in
62 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

V6 frequent black screen

A fault has developed with my V6 box.

Every few seconds, the screen will go black and no sound, for between 1-3 seconds and is getting worse. 

Tried a different port on my telly, still does it. Tried a different HDMI cable, still does it. Tried switching the box off at the mains for a few minutes, still does it. 

HELP!!

0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 0
JeepSwensonfan
Tuning in
49 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: V6 frequent black screen

Bit of an update.

Just tried a new, Philips 4K HDMI lead and it is still doing it.
0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 0
JeepSwensonfan
Tuning in
38 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: V6 frequent black screen

Another quick update.

Since switching the box back on at 5pm, the fault hasn't appeared.

Could it have been a fault on the line?

Still a pain in the rear end.
0 Kudos
Reply
  • 7.26K
  • 306
  • 520
Forum Team
Forum Team
15 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: V6 frequent black screen

Hi JeepSwensonfan,

 

Thanks for posting!

 

Sorry to hear you've had trouble with your V6.

 

How has it been since your last post? Has the fault cleared or are you still seeing blackouts every now and again?

 

Speak soon

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 0
JeepSwensonfan
Tuning in
9 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: V6 frequent black screen

Hi.

It is behaving itself for now. I think it must have been a fault on the line.

Thanks.
0 Kudos
Reply