Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Lucy06
Joining in
146 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

TiVo v6

Hi, I had TiVo v6 installed today but couldnt sort the upstairs box out because I needed an extension lead. I have now got one but I can't seem to get a signal between the box and TV. The box has a white light and red wifi and thumbs up sign? Please help
0 Kudos
Reply
  • 1.12K
  • 96
  • 279
vircom
Knows their stuff
104 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: TiVo v6

Things may have changed, but I thought Virgin provided all the necessary cables. Did you need anything special?
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Lucy06
Joining in
86 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: TiVo v6

I didn't think they provided any extension lead? I have one now but my box still doesn't come on, I can't get it to talk to the Tv if that makes sense
0 Kudos
Reply
  • 17.84K
  • 1.68K
  • 3.13K
Superuser
Superuser
83 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: TiVo v6

Virgin installed the coax connection though? So that's connected in addition to the Power and TV? You should have also got an HDMI lead from Virgin Media for the box.

What is the model of TV you have?
**********************************
I work for Virgin Media - but all opinions posted here are my own
0 Kudos
Reply
  • 1.34K
  • 102
  • 246
stevedh2
Knows their stuff
72 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: TiVo v6

So just to confirm. 
You switch on the box and it shows a number of light, showing that the box itself has power.

You have a hdmi lead between the box and the tv, however the tv is saying no signal or the equivalent when you select the appropriate HDMI input ?

 

0 Kudos
Reply