Menu
Reply
  • 17
  • 1
  • 3
Ferg
On our wavelength
308 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Streaming issue

I have 2 V6 boxes connected by power lines but when I try to stream between both the pictures keeps stuttering and stopping every couple of seconds 

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 10.33K
  • 921
  • 2.1K
Superuser
Superuser
446 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Streaming issue


Ferg wrote:

Think your're right it may be the powerline adaptor I'm using on one of the boxes. Will update it to a 1200, tried to connect the 2nd box via wifi but can't seem to do that it just keeps saying an ethernet cable is unplugged.

The cost for each box was £49.99 each plus a one off activation fee of £14. Think I was one of the few lucky ones that called on Tuesday to order them and was given an install date of yesterday.


If you pull a powerline or Ethernet cable out of a V6 to change to wifi connection, you will have to reset the V6 to be able to get the menu options to connect via wifi.

0 Kudos
Reply

All Replies
  • 45
  • 1
  • 24
lockwood4
Dialled in
303 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Streaming issue

And how much did you pay for 2 V6 we are all interested in that
0 Kudos
Reply
  • 56
  • 1
  • 2
fletch26
On our wavelength
287 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Streaming issue

Before you had the V6's did you have 2 conventional Tivo's ( V5's ) linked working fine?  I suggest you connect a laptop run Speedtest.net and see what speed you get through both connections.  

Also what powerline sockets are you using, you may need to upgrade them to a higher spec.

0 Kudos
Reply
  • 17
  • 1
  • 3
Ferg
On our wavelength
235 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: Streaming issue

Think your're right it may be the powerline adaptor I'm using on one of the boxes. Will update it to a 1200, tried to connect the 2nd box via wifi but can't seem to do that it just keeps saying an ethernet cable is unplugged.

The cost for each box was £49.99 each plus a one off activation fee of £14. Think I was one of the few lucky ones that called on Tuesday to order them and was given an install date of yesterday.

0 Kudos
Reply
  • 10.33K
  • 921
  • 2.1K
Superuser
Superuser
447 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Streaming issue


Ferg wrote:

Think your're right it may be the powerline adaptor I'm using on one of the boxes. Will update it to a 1200, tried to connect the 2nd box via wifi but can't seem to do that it just keeps saying an ethernet cable is unplugged.

The cost for each box was £49.99 each plus a one off activation fee of £14. Think I was one of the few lucky ones that called on Tuesday to order them and was given an install date of yesterday.


If you pull a powerline or Ethernet cable out of a V6 to change to wifi connection, you will have to reset the V6 to be able to get the menu options to connect via wifi.

0 Kudos
Reply
  • 17
  • 1
  • 3
Ferg
On our wavelength
217 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: Streaming issue

Thanks Ernie I will try that when I get home
0 Kudos
Reply