Menu
Reply
  • 52
  • 0
  • 5
furrypotato
On our wavelength
334 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Series links not copying from old tivo

Hi

I've seen the previous thread where it was advised to go online and do the copy function so I can get all my ol series links onto the new V6.

I've now done this a few times today and nothing has happened.

I rang 150 and they told me it's not possible to do it between an old tivo and a V6, but I think they simply dont know.

Any suggestions as to what I do next ?

 

Thanks

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 8.9K
  • 1.21K
  • 3.61K
Superuser
Superuser
588 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Series links not copying from old tivo

In that case, yes wait until tomorrow and see what happens The VM forum staff aren't back until 27th.
_________________________________________________________
Graham
I am a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. To say thanks click the kudos thumb. If I have solved your problem please click the helpful answer button.

All Replies
  • 8.9K
  • 1.21K
  • 3.61K
Superuser
Superuser
319 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Series links not copying from old tivo

When did you have your V6 installed? I believe it can be up to 24 hours before this function becomes available.
_________________________________________________________
Graham
I am a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. To say thanks click the kudos thumb. If I have solved your problem please click the helpful answer button.
0 Kudos
Reply
  • 52
  • 0
  • 5
furrypotato
On our wavelength
317 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Series links not copying from old tivo

Hi Graham

Only installed this afternoon. So maybe I should wait ? (The new box showed up straight away online and gave me the option of copying)
0 Kudos
Reply
  • 8.9K
  • 1.21K
  • 3.61K
Superuser
Superuser
589 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Series links not copying from old tivo

In that case, yes wait until tomorrow and see what happens The VM forum staff aren't back until 27th.
_________________________________________________________
Graham
I am a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. To say thanks click the kudos thumb. If I have solved your problem please click the helpful answer button.
  • 52
  • 0
  • 5
furrypotato
On our wavelength
275 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Series links not copying from old tivo

Panic over.
Series links copied over by today.

Possibly VM need to adjust the wording on the website to indicate it can take up to 24 hours instead of 30 minutes .
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Ritasimac
Joining in
55 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: Series links not copying from old tivo

It is possible to copy settings because I have just done it after taking Virgin up on their offer for the new T6 box which arrived yesterday afternoon.

It took two attempts but in the end I got all of my 78 series links and 10 wish list set ups of my old TiVo and onto my new T6. You can also copy your thumbs if you use them. I believe you need to have TVanywhere installed to do it but I already did so I can't be sure it is a requirement.

All you need so is this link http://anywhere.virginmedia.com/tivo/boxswap/

That will take you to a screen showing your deactivated box and the new TiVo.

You tick which one you want to copy from and which one you want to copy too then confirm what you are doing then leave it to do its stuff for a good 30 minutes so it can do the work. It's really simple and if when you check back some time later, you find it didn't all come across simply do it again as mine all came across the second time.

0 Kudos
Reply