Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Daz1000
Joining in
108 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Series link errors on V6

person of interest and emerald city on 5 will not record no matter how I set up the series link. They all are flagged as new but do not get picked up to record.

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 2.69K
  • 157
  • 363
ozsat
Trouble shooter
191 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Series link errors on V6

Just tried them on my V6  -  Person of Interest is record several episodes on 5USA while Emerald City is recording several on 5Star

May be worth posting you exact settings to see if anyone can spot why your's are not working.

Ensure you haven't got 'HD only' set as that will stop them recording.

==================================
V6 TiVo (with MRS)
VIVID 350 Optical Fibre (350/20mb) in Area 31
SkyQ Silver Bundle (UHD)

All Replies
  • 2.69K
  • 157
  • 363
ozsat
Trouble shooter
192 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Series link errors on V6

Just tried them on my V6  -  Person of Interest is record several episodes on 5USA while Emerald City is recording several on 5Star

May be worth posting you exact settings to see if anyone can spot why your's are not working.

Ensure you haven't got 'HD only' set as that will stop them recording.

==================================
V6 TiVo (with MRS)
VIVID 350 Optical Fibre (350/20mb) in Area 31
SkyQ Silver Bundle (UHD)
  • 2
  • 0
  • 0
Daz1000
Joining in
88 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Series link errors on V6

It was defaulting to HD test did it. Thanks been driving me mad. 


ozsat wrote:

Just tried them on my V6  -  Person of Interest is record several episodes on 5USA while Emerald City is recording several on 5Star

May be worth posting you exact settings to see if anyone can spot why your's are not working.

Ensure you haven't got 'HD only' set as that will stop them recording.


 

0 Kudos
Reply