Menu
Reply
  • 6
  • 1
  • 1
steve551
Tuning in
847 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

New TiVo v6 box

My find my remote don't beep when the channel up is pushed on the TiVo box.

also a lot of the apps don't work inc BBC I player.

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 6
  • 1
  • 1
steve551
Tuning in
1,403 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: New TiVo v6 box

Repaired remote all works fine now.
Thanks good work.

All Replies
  • 20.24K
  • 733
  • 1.51K
Forum Team
Forum Team
787 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: New TiVo v6 box

Hi steve551, 

 

Thanks for your post and apologies to hear you are having an issue with your V6 box. 

 

In order to help you with this we will need to know as much information as possible Smiley Happy 

 

Can you come back and let me know the following:

How is your V6 box connected to the network? 

On the front of your box do you have 2 white lights or 1 white and one red/flashing amber?

Do you get any error message when trying to access the apps? If so what is it?

 

The Find Me feature on the remote doesn't work with TiVo®, only the V6 box so you would need to press Channel up on there instead. 

 

Come back and let us know so we can help you with this. 

Kath_F
Forum Team

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out



  • 6
  • 1
  • 1
steve551
Tuning in
747 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: New TiVo v6 box

Thanks for reply

during the night virgin did a software update and all apps and BBC I player are now working.

but the remote still does not beep when the channel up button is pressed. 

I have only the standby light on at the front of the box everything else is working now except the find my remote

0 Kudos
Reply
  • 10.33K
  • 920
  • 2.1K
Superuser
Superuser
741 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: New TiVo v6 box

Are you sure you are pressing the button long enough - a good 10 seconds?

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 1
  • 1
steve551
Tuning in
727 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: New TiVo v6 box

I just pushed button for 1 min not a peep from the remote.

0 Kudos
Reply
  • 10.33K
  • 920
  • 2.1K
Superuser
Superuser
712 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: New TiVo v6 box

Perhaps try re-pairing the remote to the V6:


Using your V6 remote:

1. Go to Home > Help & Settings > Settings > Devices > Remote Control Pairing.

2. Press and hold the Info button for 7 seconds until the light at the top of the remote goes solid green then flashes green twice.

 

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 1
  • 1
steve551
Tuning in
1,404 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: New TiVo v6 box

Repaired remote all works fine now.
Thanks good work.