Menu
Reply
  • 6
  • 0
  • 1
MartinEastwood
Tuning in
9,617 Views
Message 1 of 82
Flag for a moderator

Error c119

After unsuccesfully installing the tivo v6 software - gets stuck on verifying (tried the unplugging power/switch on for +15 seconds countless times) Anyone have a solution for the Tivo v6 network error C119  ? (all my cables are tight)

0 Kudos
Reply
  • 25
  • 0
  • 9
Tycow
On our wavelength
9,597 Views
Message 2 of 82
Flag for a moderator

Re: Error c119

Had my v6 box installed today, and am also having the same issue. Repeatedly tried powering the v6 on and off to no avail... It always gets stuck on "verifying (preparing)" and then bins out with C119 error.

The Superhub and internet connection are working fine on other devices.
0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 1
MartinEastwood
Tuning in
9,588 Views
Message 3 of 82
Flag for a moderator

Re: Error c119

Yup.  same issue with my Tivo v6 ,  my internet & hub all working ok.

  • 25
  • 0
  • 9
Tycow
On our wavelength
9,583 Views
Message 4 of 82
Flag for a moderator

Re: Error c119

The engineer said that this was the fourth or fifth box he'd seen it in, and Virgin had sent out an alert to the engineers that this was happening.

His advice was to try again every 30 minutes because it seems to be something at Virgin's end causing it.

https://s27.postimg.org/s7o0cr1ab/IMAG0001.jpg

Look familiar Martin?
  • 5
  • 0
  • 2
Klaus1970
Tuning in
9,568 Views
Message 5 of 82
Flag for a moderator

Re: Error c119

The installer came this morning to fit new box but left with no tv picture and this error. 

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 1
MartinEastwood
Tuning in
9,565 Views
Message 6 of 82
Flag for a moderator

Re: Error c119

Yes Tycow,  same screen im getting, i pressed the Ok button on the remote and this takes you to next screen stating:

'there is a problem with the connection. There was a network error. (C119).

Then tells you to restart the Tivo box an repeat guided setup from beginning'

unplug power cord and wait at least 15 seconds then plug back in'.

trying since 4pm yesterday!

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 1
MartinEastwood
Tuning in
9,558 Views
Message 7 of 82
Flag for a moderator

Re: Error c119

Hi Klaus,

Hmm, it does look like the problem is at the Virgin end. Amazed that the engineer left you hanging with no tv.

(I installed the new kit myself myself)

0 Kudos
Reply
  • 25
  • 0
  • 9
Tycow
On our wavelength
9,531 Views
Message 8 of 82
Flag for a moderator

Re: Error c119

Still not working.

Anyone from Virgin willing to comment / help?
  • 5
  • 0
  • 2
Klaus1970
Tuning in
9,497 Views
Message 9 of 82
Flag for a moderator

Re: Error c119

Hello virgin We are still waiting for our v6 box to start working. It's now been 8hrs since your installer replaced an old working box with a new one that does not work. 

  • 6
  • 0
  • 3
Julieh9
Tuning in
9,473 Views
Message 10 of 82
Flag for a moderator

Re: Error c119

We had the v6 installed today about 7 hours ago and facing same problem. It's very frustrating phoned virgin they don't seem to know what the problem is. Engineer said to keep trying. Means we cannot record anything till its working. 

0 Kudos
Reply