Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Biagia
Joining in
87 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

No coverage!

I was in England for just over a week and my mobile data/calls/texts were all working fine. I then went to Spain on 6th April, and since then I have had absolutely no coverage whatsoever - no internet or signal at all. I've tried reboot the phone several times, leaving it for a few hours, taking the sim card out etc. I have no other way of contacting Virgin as I do not have a landline. 

 

Please help me!!

Tags (3)
0 Kudos
  • 8.26K
  • 236
  • 340
Forum Team (Retired) Mat_H
Forum Team (Retired)
70 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: No coverage!

Hi Biagia,


Welcome to the forums Smiley Happy

 

I'm sorry to hear you're having issues with roaming while in Spain. It sounds like roaming isn't enabled on your sim. The easiest way to now get this sorted is by going into your online account here and going into Plans and Devices > Manage Services > Roaming on.


Let me know how you get on with this. I'm here if you need me Smiley Happy

 

Thanks,

Mat


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
  • 8.26K
  • 236
  • 340
Forum Team (Retired) Mat_H
Forum Team (Retired)
57 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: No coverage!

Hi Biagia,

 

Did you manage to get this all sorted in the end?


Let me know if you need anything.

 

Thanks,

Mat


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos