Menu
Reply
  • 8
  • 0
  • 0
Goldiebunny
Joining in
192 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Tivo dead 😓

Hi there, 

our TiVo box was fine yesterday morning and then last night we had a green screen saying that there had been a serious problem and so the hard drive was rebuilding. It seemed to reset itself and was then ok after about an hour.

 

went downstairs this morning and the box was making a loud buzzing noise and was stuck on starting up screen. I assume we need a replacement as the box is a couple of years old now. Is this the case and of so how quick can this be dealt with as we have no to without the box! 

0 Kudos
Reply
  • 2.69K
  • 157
  • 363
ozsat
Trouble shooter
187 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Tivo dead 😓

Quickest option is to phone faults (150 on a VM landline or mobile)

==================================
V6 TiVo (with MRS)
VIVID 350 Optical Fibre (350/20mb) in Area 31
SkyQ Silver Bundle (UHD)
0 Kudos
Reply
  • 4.95K
  • 146
  • 282
Forum Team (Retired) BenD_H
Forum Team (Retired)
124 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Tivo dead 😓

Hi Goldiebunny,

 

Welcome back to the Forums, I can see that it's been a while.

 

I'm sorry to read that the TiVo isn't operating in the right way. I would really like to take a closer look at this but have been unable to at this moment. I would like to ask if you can pop into your 'Inbox', I've sent you a 'Private Message', you can find this by clicking on the little purple envelope near the top right of the page.
 
Stay in touch and have a great day.
 
Ben


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply
  • 8
  • 0
  • 0
Goldiebunny
Joining in
116 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Tivo dead 😓

Hi Ben, I don't have any private messages.
0 Kudos
Reply