Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
MedicusMatt
Joining in
246 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Tivo Recording Failed - No Signal

In the past few days (since last Friday) our Tivo box has failed to record some programs.
Having looked in the 'Recording Hiccups' file all of the ones that failed have 'No Signal' given as the reason. However, as it's the same daily programs at different times on different channels (when other stuff on the same channels record with no trouble), this seems a bit odd.

What to do? Reboot the box? Reset all of the series links?
Change to Sky?

0 Kudos
  • 1.63K
  • 165
  • 288
Parrotperson
Super solver
238 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Tivo Recording Failed - No Signal

Are any lights flashing g on the front of your box? Have you checked on the VM website to see if there's a problem in your area?

 

a reboot might help. If not then you'll probably need an engineer

0 Kudos
  • 2
  • 0
  • 0
MedicusMatt
Joining in
232 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Tivo Recording Failed - No Signal

Nope. No flashing lights on the front of the box.
Some TV problems in the Bristol area but nothing relating to this.


0 Kudos
  • 4.95K
  • 146
  • 282
Forum Team (Retired) BenD_H
Forum Team (Retired)
195 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Tivo Recording Failed - No Signal

Hi MedicusMatt,

 

Cheers for posting your comment to the Community for the first time Smiley Happy 

 

I'm very sorry to learn about the no signal when trying to record some shows, I can see that you've had some help already from another member, thanks Parrotperson.

 

I've been looking into the connection into the home and I'm not able to see anything that is standing out enough for an issue. I would like to ask if this is something that is still happening or has this ceased? 

 

Keep in touch and get back to me when you can Smiley Happy

 

Ben


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos