Menu
Reply
  • 454
  • 8
  • 46
NickNewark
Superfast
134 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

TiVo has all lights lit and stuck starting up

My TiVo has been somewhat slow recently. Tonight it seemed very slow, so I decided to reset the box, using the menu option, since then, I have all lights lit  including a blue one!. And it's stuck starting up!. Any idea's. Thanks.

0 Kudos
  • 1.63K
  • 164
  • 288
Parrotperson
Super solver
131 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: TiVo has all lights lit and stuck starting up

I think you killed it 😱 you'll need a new box. Get on the phone. 


NickNewark wrote:

My TiVo has been somewhat slow recently. Tonight it seemed very slow, so I decided to reset the box, using the menu option, since then, I have all lights lit  including a blue one!. And it's stuck starting up!. Any idea's. Thanks.


 

 

  • 454
  • 8
  • 46
NickNewark
Superfast
127 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: TiVo has all lights lit and stuck starting up

You may be right!. I'll wait for tech to pick this up, hopefully in the morning. 

0 Kudos
  • 13.7K
  • 561
  • 959
Forum Team
Forum Team
82 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: TiVo has all lights lit and stuck starting up

Hey Nick

 

Sorry to hear about the problems you've been experiencing lately, I've been able to take a closer look and run some tests from our side for you Man Happy

 

We're not detecting any issues with the TiVo from our end at the moment, if you give it a reboot after reading this message, then see how it performs, I'd love to hear if there's a difference.

 

Look forward to hearing from you

Craig


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos