Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
stuart7302
Joining in
399 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

TiVo Youtube not working properly

Hi 

I am using TiVo as one of the best things I like about it is it's YouTube Channel.

However it stutters all the time making it unwatchable.Catch up OK and broadband OK so confused as to why this won't work.Other channels fine as well.

0 Kudos
  • 20.21K
  • 732
  • 1.5K
Forum Team
Forum Team
374 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: TiVo Youtube not working properly

Hi stuart7302, 

 

Thanks for your post and apologies to hear about the issues you are having with You Tube. 


We're more than happy to take a look at this for you however i've not been able to locate your account. 
 

I have popped you a private message requesting some information from you. Once I have your reply I can take a look more closely. 

 

Thanks, 

Kath_F
Forum Team

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out



0 Kudos
  • 20.21K
  • 732
  • 1.5K
Forum Team
Forum Team
373 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: TiVo Youtube not working properly

Hi stuart7302,

 

Thanks for coming back to me so quickly with your details. 

 

I have taken a look at the account now and can see there are a few concerns with regards to your stats on your TiVo®.

 

There are numerous resets and the SNR levels need adjusting. 

 

I've sent you another PM to arrange an engineer visit to resolve this. 

 

Speak soon, 

Kath_F
Forum Team

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out



0 Kudos