Menu
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
Jamiesz
Joining in
105 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

Starting up taking 30 mins+!!!???

My TiVo service has never worked properly even after virgin engineers have been round. Any tips? Or shall I just leave this aweful service? It's so crap!!!
0 Kudos
Reply
  • 1.62K
  • 163
  • 288
Parrotperson
Super solver
86 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: Starting up taking 30 mins+!!!???

Sounds like you need a new box. Or possibly you have a signal problem. Get another engineer out. If you can stand it! 

0 Kudos
Reply
  • 8.02K
  • 423
  • 1.3K
Superuser
Superuser
77 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator

Re: Starting up taking 30 mins+!!!???

Also sounds like you're turning the box off at the mains.


TV: XL+SkySports V6
BB: 200Mbps SuperHub: Arris
Loc: ME10
    Please use the Search feature before starting a new thread
To thank or if you Like a post, use the Kudos +button. If it's an answer to your query, click Options.
Finally, if all else fails, take a deep breath and remember there's more to life than the internet and TV!
0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
Jamiesz
Joining in
71 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: Starting up taking 30 mins+!!!???

and your advice is?
0 Kudos
Reply
  • 8.02K
  • 423
  • 1.3K
Superuser
Superuser
69 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: Starting up taking 30 mins+!!!???

Don't turn the box off at the mains, because it's not designed for it.


TV: XL+SkySports V6
BB: 200Mbps SuperHub: Arris
Loc: ME10
    Please use the Search feature before starting a new thread
To thank or if you Like a post, use the Kudos +button. If it's an answer to your query, click Options.
Finally, if all else fails, take a deep breath and remember there's more to life than the internet and TV!
0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
Jamiesz
Joining in
67 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: Starting up taking 30 mins+!!!???

I'm not, I never turned off apart from told by virgin to restart it. They advised to disconnect all leads and then restart which had never worked.
Doesn't seem to be a solution.
0 Kudos
Reply
  • 8.02K
  • 423
  • 1.3K
Superuser
Superuser
64 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: Starting up taking 30 mins+!!!???

It should only ever show Waking Up if it's been on Standby.

If it's showing Starting Up, then it's rebooted and shouldn't have done. The fact it's taking so long either suggests box or signal issues.


TV: XL+SkySports V6
BB: 200Mbps SuperHub: Arris
Loc: ME10
    Please use the Search feature before starting a new thread
To thank or if you Like a post, use the Kudos +button. If it's an answer to your query, click Options.
Finally, if all else fails, take a deep breath and remember there's more to life than the internet and TV!
0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
Jamiesz
Joining in
62 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: Starting up taking 30 mins+!!!???

Nice one thank you
0 Kudos
Reply