Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
jayshanahan
Just joined
188 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Series link not working

Since the updated on the Tivo last year I'm having issues getting the series link to work on the same show which is aired on different channels...
Ie The Simpsons is on C4 and Sky1, if I add a series link on one it seems to delete or ignore the one set of the other channel. It's the same for another show which is actually aired on 3 different channels, Quest, Discovery UK and Discovery Turbo?
Any help would be appreciated, Jay.
0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 11.72K
  • 1.12K
  • 2.42K
Superuser
Superuser
366 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Series link not working

With Series Link+, you can only have one series link for a program, as you have found.

If you want to record the same program on multiple channels, you have to specify Channel = All on the Series Link+.


All Replies
  • 11.72K
  • 1.12K
  • 2.42K
Superuser
Superuser
367 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Series link not working

With Series Link+, you can only have one series link for a program, as you have found.

If you want to record the same program on multiple channels, you have to specify Channel = All on the Series Link+.

  • 2
  • 0
  • 0
jayshanahan
Just joined
180 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Series link not working

Thanks, that makes sense, I've set it so we'll see how it goes! Great advice!
0 Kudos
Reply