Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
Brownmatt10
Joining in
204 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Pixelation problems!

Hi I'm having slight pixelation problems on most programs apart from HD channels can anyone help? This has only happened since I upgraded too TiVo
Tags (1)
0 Kudos
  • 1.62K
  • 160
  • 288
Parrotperson
Super solver
173 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Pixelation problems!

I'm guessing the signal strength is out. Either wait on here for a mod to check for you (could take a while) or ring in for help. 

0 Kudos
  • 7.21K
  • 280
  • 546
Forum Team
Forum Team
138 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Pixelation problems!

Hi Brownmatt30,

 

Welcome to the community Smiley Happy

 

I'm sorry to hear that you're getting pixelated pictures on some of your channels.  I'll be happy to take a look into this for you.

 

I have carried out some checks with your TiVo® box remotely, all signal and power levels are fine currently.  I'd like to rule out a few other things with you if that's ok?

 

*  Is the box well ventilated?

*  Have you checked the leads are connected securely?

*  What channel are affected?

*  Will the fault occur at random or specific times of the day?

 

If you can please get back to me with the above details, I'll be able to check further for you.

 

I look forward to hearing from you Smiley Happy

 

Collette.


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
  • 3
  • 0
  • 0
Brownmatt10
Joining in
119 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Pixelation problems!

Hi i only get pixelation on normal channels but not on HD. All connections are good and the set top box is well ventilated. It does however happen more often when it rains?
Any help would be great fully received,

Cheers Matt
0 Kudos
  • 4.95K
  • 145
  • 281
Forum Team (Retired) BenD_H
Forum Team (Retired)
93 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Pixelation problems!

Hi Brownmatt10,

 

Thank you again for your reply Smiley Happy

 

I'm just stepping in for Collette while she's away Smiley Happy

 

I'd like to help here and after running some additional tests I also am not finding anything amiss with the TiVo service. I would like to ask if you're getting this on different TV outputs when popping the HDMI into the back of the TV? If this is already done, I would recommend using another HDMI in case of an existing faulty one.

 

Keep in touch.

 

Ben


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos