Menu
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
pompeycalv
Joining in
103 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Only had Vivo box 2 weeks, now have fault

just taken up an virgins offer of a TiVo box. I've had the box for only 2 weeks and now cannot watch any channels.

Says starting up then goes blank, and to says no signal. The 3 leds on the left are green red green.I have called 150 and have been told an engineer visit is required, is there anything that can be done remotely?

Im not happy that only having the vivo for 2 weeks I now need to take time off work for an engineer to visit!

 

0 Kudos
Reply
  • 83
  • 2
  • 27
vwt5
Up to speed
80 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Only had Vivo box 2 weeks, now have fault

get use to it,plenty more engineers visits ahead of you,

0 Kudos
Reply
  • 173
  • 7
  • 16
EvoUK
Superfast
76 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Only had Vivo box 2 weeks, now have fault

Have you tried leaving the box off for say 30 minutes and powering back on??? Is the cable connection at the back of the box tight?

0 Kudos
Reply
  • 6.85K
  • 218
  • 511
Forum Team
Forum Team
35 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Only had Vivo box 2 weeks, now have fault

Hi pompeycalv,

I'm sorry to hear that you are having a problem with your new TiVo®. Checking into this, I can see that you've had an engineer appointment since your last post. Is your TiVo® service working for you now?

Please let me know.

 

Kind regards,

Terri

Virgin Media Forum Team


Need help changing SIM card? Find out more about activating your 4G ready SIM. 4G SIM Swap Help


0 Kudos
Reply