Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Terry75
Joining in
130 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

No signal on some channels in the SM4 (Morden) area.

I've had this problem since Friday, in the Morden, SM4 5PY area.

All Channel 5 channels I couldn't get, Some SKY channels also. BT Sport ,and a few others too.

BBC & ITV, CH4 all seem fine.

Channel 5HD & standard CH5 are now working, but SKY 2 isn't, and a few other channels up the EPG are affected. A slight signal is picked up on the BT Sport channels now, but the transmission is so pixelated & broken it's not at all viewable.

It seems very random.

I've been with VM for years, but never experienced this problem. Anyone else?

 

0 Kudos
Reply
  • 8.02K
  • 423
  • 1.31K
Superuser
Superuser
115 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: No signal on some channels in the SM4 (Morden) area.

What did the Faults team say when you talked to them?

You'll get an immediate response if you give them a ring on 150 [VM phone] / 0345 454 1111 [non-VM phone] (from 08:00 until midnight, every day), or use the Contact Us link at the bottom of this page to initiate a live chat (from 08:00 until 20:00, Monday to Saturday)

This is primarily a user community forum and while the VM Forum Team do endeavour to read and, where appropriate, respond to every thread, it can take them from a few days to a couple of weeks to wade through the volume of posts. So for an technical issue, which this seems to be, your best line of inquiry is through the Faults team via the methods above.


TV: XL+SkySports V6
BB: 200Mbps SuperHub: Arris
Loc: ME10
    Please use the Search feature before starting a new thread
To thank or if you Like a post, use the Kudos +button. If it's an answer to your query, click Options.
Finally, if all else fails, take a deep breath and remember there's more to life than the internet and TV!
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Terry75
Joining in
106 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: No signal on some channels in the SM4 (Morden) area.

Okay, thanks for the reply. Will use the chat facility when I'm home.
0 Kudos
Reply
  • 5.7K
  • 211
  • 337
Forum Team
Forum Team
86 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: No signal on some channels in the SM4 (Morden) area.

Hello Terry75,

 

Welcome to the community Smiley Happy

 

If you haven't already called in I would like to take a look into this for you but I'm unable to located your account so if you click on the purple envelope at the top right of the screen you will see another message from me requesting further information.

 

Talk to you soon

Rose
Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply