Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
AWDR
Joining in
155 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

No listings on second box

Hi,

On our second box up the stairs it is showing no listings of the to ahows next to the channels.

We can still view. But the listings just say title it available and to be announced.

I've went into settings and network to look at the status and it says "in progress" and is sitting at 27% no moving.

The last successful connection was showing as 3/3/17 which is over 3 weeks ago.

Could someone please advise

Thanks

 

[MOD EDIT: Subject heading changed to assist community]

0 Kudos
Reply
  • 2.76K
  • 161
  • 369
ozsat
Trouble shooter
131 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: No listings on second box

First of all I would switch it off for at least 10 seconds - and then power it up and try a call again.

But you'll need to check it again in a few hours.

==================================
V6 TiVo (with MRS)
VIVID 350 Optical Fibre (350/20mb) in Area 31
SkyQ Silver Bundle (UHD + 2 minis)
  • 3
  • 0
  • 0
AWDR
Joining in
121 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: No listings on second box

We've tried that already
0 Kudos
Reply
  • 8.32K
  • 357
  • 586
Forum Team
Forum Team
95 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: No listings on second box

Hi AWDR,

Welcome to the Community!

Really sorry to hear you're having trouble with your 2nd box.

It sounds like to box isn't connecting to our network properly. I've attempted to run diagnostics on your equipment and I can't seem to contact one of your boxes.

If you've already tried rebooting the box and it's still stuck part way through an update then we'll need a technician to take a look.

I've sent you a private message (purple envelope at the top right of your screen) so I can arrange an appointment for you.

Speak soon Smiley Very Happy

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply