Menu
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
chriswb
Joining in
94 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Network constantly fails with C130

Hi,

I can never get On Demand to work on my TiVo box, I constantly get an error about network (code: C130).

Any suggestions? 

0 Kudos
Reply
  • 7.77K
  • 335
  • 542
Forum Team
Forum Team
62 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Network constantly fails with C130

Hi chriswb,

 

Thanks for posting!

 

Sorry to hear you're having trouble with On Demand.

 

i'd like you to try a forced network connection. To do this press Home on your remote control and select Help and Settings, Settings, Network then Connect to Virgin Media TV Service. 

 

Once you've done that leave the box for up to an hour to update then try the On Demand services again.

 

Speak soon

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
chriswb
Joining in
42 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Network constantly fails with C130

Hi,

Sadly that did not work, the same error message has reappeared.

 

Chris  

0 Kudos
Reply
  • 5.68K
  • 210
  • 335
Forum Team
Forum Team
32 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Network constantly fails with C130

Hi chriswb,

 

Thanks for getting back to us.

 

Next I'd like to arrange for a technician to take a look at this for you so I'm just going to send you a private message which you will find if you click on the purple envelope at the top right of the screen.

 

Speak soon

Rose
Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply