Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Toria
Joining in
73 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Code error C501

Hi,

We keep getting the error code C501 when trying to access on demand on our TiVo box.

I have read another post regarding this and have followed the advised instructions regarding "3 account in good standing" and the connection set up and it all is OK, however I am still getting this error code when trying to access movies (Sky cinema) via on demand.

Any advice appreciated

Victoria
0 Kudos
Reply
  • 3.02K
  • 385
  • 957
Superuser
Superuser
56 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Code error C501

Hi Victoria

Issue is being worked on:

http://community.virginmedia.com/t5/Virgin-Media-TiVo-service/On-demand-C501-error-message/td-p/3327...

EDIT - I have also removed your duplicate post on this issue.

______________________
Scott

Disclaimer - I don't work for Virgin Media. I'm just another VM user trying to help out so my answers may be wrong Smiley Happy If my answer solves your problem please mark it as helpful as it may help others
My setup: Vivid 200 Optical fibre with Superhub 2 in modem mode connected to a Netgear R7000 router. Telewest/VM user since 2001.

0 Kudos
Reply
  • 22.5K
  • 853
  • 1.66K
Forum Team
Forum Team
27 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Code error C501

Hi Victoria, 

 

Thanks for your post and apologies to hear you were having an issue with this error message. 

 

There was a fault we became aware of that was resolved 1st February.

 

How have things been since you last posted? I'm hoping all is working as it should be now but if not, and you're still having an issue, come back and let me know. 

 

Thanks,

Kath_F
Forum Team

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out



0 Kudos
Reply