Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 1
JonesinFishpond
Tuning in
82 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

C130

Received a message regarding network availability (C130)

0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Marcjames
Joining in
78 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: C130

We came home last night having the same problem, not had any TV or Internet for over 24hrs no. All I got told was it was a fault with the cable. So close to canceling my contract! X
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 1
JonesinFishpond
Tuning in
74 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: C130

I saw someone else received the same message, the other day, and they were asked if they had "flashing lights on their box". Lol! Sheesh! I do hope this gets sorted. We do pay enough a month and do expect reliable service. That is the reason we switched from our last provider (not to be named). Cheers for the quick reply!

0 Kudos
Reply
  • 7.79K
  • 337
  • 547
Forum Team
Forum Team
61 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: C130

Hi JonesinFishpond,

 

Welcome to the Community!

 

Really sorry to hear you're having trouble with your TiVo®.

 

I've run a diagnostic on your equipment and I've picked up an issue with your signal levels that'll need to be adjusted by a technician. I've sent you a private message (purple envelope at the top right of your screen) so I can arrange an appointment.

 

Look forward to hearing from you! Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply