Menu
Reply
Highlighted
Tuning in
  • 17
  • 0
  • 1
Registered: ‎14-02-2011
Message 1 of 3 (849 Views)

C130

Help. C130 for 2 days now. Wi-Fi works fine.
Reply
0 Kudos

Accepted Solutions
Forum Team
  • 4.79K
  • 168
  • 297
Registered: ‎26-03-2012
Message 2 of 3 (1,624 Views)
Helpful Answer
confirmed by frenchfries
‎06-12-2016 18:08

Re: C130

Hello frenchfries,

 

Welcome to the community.

 

I have located your account and sent signals to your box so if you're still seeing this same message would you reboot the Virgin box by the mains and let me know if there's any change please?

 

Also are you seeing a flashing light on the front of the Virgin box because if you are we may need to arrange for a technician.

 

Talk to you soon

Rose
Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


See where this Helpful Answer was posted


All Replies
Forum Team
  • 4.79K
  • 168
  • 297
Registered: ‎26-03-2012
Message 2 of 3 (1,625 Views)
Helpful Answer
confirmed by frenchfries
‎06-12-2016 18:08

Re: C130

Hello frenchfries,

 

Welcome to the community.

 

I have located your account and sent signals to your box so if you're still seeing this same message would you reboot the Virgin box by the mains and let me know if there's any change please?

 

Also are you seeing a flashing light on the front of the Virgin box because if you are we may need to arrange for a technician.

 

Talk to you soon

Rose
Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


Tuning in
  • 17
  • 0
  • 2
Registered: ‎30-03-2017
Message 3 of 3 (29 Views)

Re: C130

I have the same error and a green flashing light, does this mean I need an engineer? I have already rebooted the box 3 times!!!
Reply
0 Kudos