Ask a question
Reply
Clever-clogs
pedrogomes
Posts: 22
Registered: ‎27-07-2011

High Power Levels?

Hi I was told in a PM that my power levels are high and an engineer needs to come and look at my service.

 

here is the ref number i was given 

F001690984 

Please use plain text.
Specialist
glasgowlad
Posts: 289
Registered: ‎22-05-2011

Re: High Power Levels?

what are your downstream and upstream power levels mate ?

 

type 192.168.100.1 in your address bar and hit go and it will bring up the details of your modem and you can tell us.

Please use plain text.
Clever-clogs
pedrogomes
Posts: 22
Registered: ‎27-07-2011

Re: High Power Levels?

Is there a generic Username and password for the superhub?? I'm really useless with all this!!

 

Thanks

Please use plain text.
Boffin
rabp
Posts: 388
Registered: ‎18-01-2011

Re: High Power Levels?


pedrogomes wrote:

Is there a generic Username and password for the superhub?? I'm really useless with all this!!

 

Thanks


The default user name and password are on a sticker on the side they are.

Username: Admin

Password: Changeme



-------------------
If in doubt check all advice before making any changes to your computer the internet can help with this.

RabP
http://www.saynoto0870.com/
Please use plain text.
Human Answer Bank
pippincp
Posts: 3,618
Registered: ‎03-01-2010

Re: High Power Levels?

If you were told in a PM I presume it was from the suppot team on here.

 

As they have access to tools to check your power levels remotely they would not tell you an engineer was needed if it were not the case.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Please note: I have no connection with Virgin Media. All posts are my own opinion only.
Please use plain text.
Font of All Knowledge
Peter_
Posts: 4,836
Registered: ‎24-06-2011

Re: High Power Levels?


pedrogomes wrote:

Is there a generic Username and password for the superhub?? I'm really useless with all this!!

 

Thanks


Please post the Upstream and Downstream stats from your modem just click http://192.168.100.1/ the username is admin and the password is changeme, then click on the small red writing that says advanced settings then look down the left hand side and under Maintenance click on connection and copy and post the details from there. 

_______________________________________________________________

Has this post helped you out? say thanks by clicking on the RED STAR +☆
If I helped to answer your question then please click 'Helpful Answer' also
Please use plain text.
Trust Me, I’m a Doctor
Chris_K
Posts: 3,335
Registered: ‎16-06-2010

Re: High Power Levels?

Hi pedrogomes

 

I have sent you a PM, can you please reply with the information requested and we will look into this for you.

Regards,

Chris Kean

Help & Support Forum Team


If someone's helped you out say thanks by clicking on the Kudos Star. If someone's solved your problem, why not mark their message as an Accepted Solution? You can also help other users find useful posts by Tagging them with keywords.

If you are new to the forum, please remember to search the forum before posting your question.
Please use plain text.