Reply
A regular II
A regular II
Ess
Posts: 147
Registered: ‎16-03-2011
Helpful Answer

Superhub settings problem

is it me or has the default password and username for the superhub setting page changed? because i did  not change the p+u and now i am unable to go into the superhub settings? why is this?

Please use plain text.
Tech Wizard III
griffin
Posts: 4,309
Registered: ‎17-10-2010

Re: Superhub settings problem

Shouldn't have, if you didn't change the password maybe someone has hacked into the hub and changed the password. You can do a pinhole reset to restore the default password and when you log into the hub change it.

Please use plain text.
A regular II
A regular II
Ess
Posts: 147
Registered: ‎16-03-2011

Re: Superhub settings problem

i did do restart (with the pin hole)

i think ill have to contact virgin asap.

Please use plain text.
Tech Wizard III
griffin
Posts: 4,309
Registered: ‎17-10-2010

Re: Superhub settings problem

Odd did you hold the pin down for over 10 secs.

Have you powered off hub and repowered after 60 sec.

Corrupted firmware? otherwise.

Please use plain text.
A regular II
A regular II
Ess
Posts: 147
Registered: ‎16-03-2011

Re: Superhub settings problem

does that mean ill be needing a new superhub? because my internet seems to be perfect. ill have to wait and turn of the superhub tomorrow if not work then ring them.

Please use plain text.
Tech Wizard III
griffin
Posts: 4,309
Registered: ‎17-10-2010

Re: Superhub settings problem

If everything is perfect I wouldn't want a new hub.

VM will probably be able to sort it by upgrading firmware from their end.

Please use plain text.
A regular II
A regular II
Ess
Posts: 147
Registered: ‎16-03-2011

Re: Superhub settings problem

yeah. is there anything to worry about being unable to access the superhub setting pages? meaning private and confidential information wise(passwords/credit card details) ?

Please use plain text.
Pro II
swt4ajp
Posts: 11,069
Registered: ‎20-06-2010

Re: Superhub settings problem

hi again ess,

 

nothing like that is stored on the router it doesnt have the memory and ability to store such important information, i advise only advanced people who know what they are doing to go into the settings, or normal everyday users for stuff that they know about

 

thanks again

Thanks
I do not work for Virgin Media, All advice is given at your own risk. Im A Computer Tech/Network Engineer If someone's helped you out say thanks by clicking on the Kudos Star. If someone's solved your problem, why not mark their message as an Helpful Answer. | Connection Problems Check Here | Forum changes | Blackburnnet | GamesUnited | How to Test Your Speed | Blackburnnet on Facebook | GamesUnited on Twitter | VM SmartCall App
Please use plain text.
A regular II
A regular II
Ess
Posts: 147
Registered: ‎16-03-2011

Re: Superhub settings problem

thats good.

thanks for the help

 

i reset it in the morning and i waited .. and it worked now changed the default password immediately thanks.

Please use plain text.
Pro II
swt4ajp
Posts: 11,069
Registered: ‎20-06-2010

Re: Superhub settings problem

hi glad everything worked out for you

 

thanks

Thanks
I do not work for Virgin Media, All advice is given at your own risk. Im A Computer Tech/Network Engineer If someone's helped you out say thanks by clicking on the Kudos Star. If someone's solved your problem, why not mark their message as an Helpful Answer. | Connection Problems Check Here | Forum changes | Blackburnnet | GamesUnited | How to Test Your Speed | Blackburnnet on Facebook | GamesUnited on Twitter | VM SmartCall App
Please use plain text.