Menu
Reply
  • 24
  • 1
  • 1
kav
On our wavelength
137 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Sound no longer working on TVAnywhere app (Android)

I have been using the app no problem on a registered device and suddenly the sound has stopped working on any channels. The only thing I did was to change the setting not to play sound effects but then changed it back. I have uninstalled and re-installed the app but still no joy.

Any advice welcome!! 

(PS - every other application - including the sound effects within this app - work fine no problems.)

0 Kudos
Reply
  • 21.02K
  • 771
  • 1.56K
Forum Team
Forum Team
111 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Sound no longer working on TVAnywhere app (Android)

Hi kav,   

 

Thanks for your post and apologies to hear you are having an issue with the sound not playing when streaming.   

 

As simple as this sounds, make sure you haven't got the sound switch set to silent on the device. This can sometimes turn the volume off to some apps as well as the tones for notifications etc.   

 

If this is on and your volume is turned up, after streaming starts, then press the volume up key. Sometimes the Media volume is linked differently.   

 

What device are you using?   

 

Come back and let me know how it goes.   

 

Thanks,

Kath_F
Forum Team

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out



0 Kudos
Reply
  • 24
  • 1
  • 1
kav
On our wavelength
84 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Sound no longer working on TVAnywhere app (Android)

Hi Kath, sorry for the late reply, it just started working after I switched the channels a few times etc.

 

Not sure why but all sorted.

 

Thanks for getting back to me.

 

James.