Menu
Reply
  • 45
  • 0
  • 1
PDavies
Tuning in
334 Views
Message 1 of 25
Flag for a moderator

No Sky device slots listed

just changed to windows 10 laptop

Virgin media seems OK after registering new laptop

No sky device slots listed so cant register new laptop

Can log into sky but device registration process does not kick in

 

0 Kudos
Reply
  • 45
  • 0
  • 1
PDavies
Tuning in
312 Views
Message 2 of 25
Flag for a moderator

Re: No Sky device slots listed

Can anyone from the support team help?

0 Kudos
Reply
  • 45
  • 0
  • 1
PDavies
Tuning in
293 Views
Message 3 of 25
Flag for a moderator

Re: No Sky device slots listed

Still waiting a resonse for the support team/anyone?

0 Kudos
Reply
  • 242
  • 15
  • 55
steelysteph
Superfast
288 Views
Message 4 of 25
Flag for a moderator

Re: No Sky device slots listed

When somebody from VM checks the forum for issues they look at the older posts first, by bumping your post to the top of the list you're delaying a reply.

Also, this looks like it's an issue with Sky rather than Virgin, have you posted on the official Sky forum for help?

0 Kudos
Reply
  • 45
  • 0
  • 1
PDavies
Tuning in
283 Views
Message 5 of 25
Flag for a moderator

Re: No Sky device slots listed

Had a support agent logged on for over an hour this morning but no resolution

Has been escalated

0 Kudos
Reply
  • 45
  • 0
  • 1
PDavies
Tuning in
261 Views
Message 6 of 25
Flag for a moderator

Re: No Sky device slots listed

Spoke to sky, their response was:-

Some VirginMedia customers need to have the device slots reset via VirginMedia in order to watch through this player.

Please check the settings for your device using the url below, if this does not resolve your issue then you would need to request that VirginMedia reset your device slots.
https://www.sky.com/help/articles/sky-cinema-and-sky-sports-with-virgin-media#

This has resolved this issue for other customers.

Checked the settings suggested by Sky but cant find anything out of order

Spoke to VM support again yesterday nothing new to offer other than check with Dell re configuration/drivers

Spoken to Dell today

Tried some different drivers but no difference they are checking to see if other dell customers have had the same problem 

0 Kudos
Reply
  • 5.93K
  • 159
  • 415
Forum Team
Forum Team
250 Views
Message 7 of 25
Flag for a moderator

Re: No Sky device slots listed

Thanks for posting PDavies and sorry to hear about the issue experienced.

 

I've had a look into this for you and I'm only able to see one device currently connected via this service. There is, however, a change available for you to register another device.

 

If the singular device registered is the equipment that you're having trouble with, I recommend resetting your service by clearing the devices registered via Virgin TV Anywhere.

 

If you require further assistance with this let me know. Smiley Happy

 

Nat_J

 

 


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply
  • 45
  • 0
  • 1
PDavies
Tuning in
244 Views
Message 8 of 25
Flag for a moderator

Re: No Sky device slots listed

The device registered (W10 using IE) is working fine for both sky and vm

Its a new dell laptop (W10 using IE) that wont register as a sky device but registers fine for vm

Tried firefox but no difference

0 Kudos
Reply
  • 5.93K
  • 159
  • 415
Forum Team
Forum Team
237 Views
Message 9 of 25
Flag for a moderator

Re: No Sky device slots listed

Thanks for coming back to me so quickly PDavies,

 

What happens when you try to register this via the Dell laptop? Do you receive an error message?

 

Speak soon,

 

Nat_J

 

 


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply
  • 45
  • 0
  • 1
PDavies
Tuning in
234 Views
Message 10 of 25
Flag for a moderator

Re: No Sky device slots listed

No error mesage

I get the sky menu system in the silverlight frame but no video stream presumably as the device has not registered

Been onto dell over the last few days (and in the last hour) they suggested some updated drivers but has not made any difference

Think it is something in the registering process

 

0 Kudos
Reply