Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
andyreading41
Joining in
291 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

Web Safe not working

Hi

I have enabled websafe on my VM account, rebooted the router and checked that my DNS servers are being populated by DHCP, however it still is not working - i can get to any website i like

0 Kudos
Reply
  • 13.16K
  • 377
  • 1.08K
Moderator
Moderator
268 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: Web Safe not working

All looks to be enabled this end for you, hopefully just a delay server side with updating your preferences...keep us posted if this remains a problem.

Thanks

Ralph_R
Forum Moderator

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
andyreading41
Joining in
266 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: Web Safe not working

checked today, still not working.

0 Kudos
Reply
  • 13.16K
  • 377
  • 1.08K
Moderator
Moderator
261 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: Web Safe not working

Hmmm....okay have reset websafe this end, could you please reboot the hub when convenient.

Can I also just confirm that you don't have any alternate DNS settings provisioned anywhere?

Cheers

Ralph_R
Forum Moderator

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
andyreading41
Joining in
259 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: Web Safe not working

rebooted the router. getting 194.168.4.100 and 198.168.8.100 for my DNS. still not working, tried from another computer and have the same problem

0 Kudos
Reply
  • 4.63K
  • 141
  • 370
Moderator
Moderator
233 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: Web Safe not working

@andyreading41

We're currently investigating some issues around websafe remaining active even after it's been turned off . This will more than likely be the symptoms you're seeing.

Our sincere apologies for any inconvenience this is causing.

 

Stephen_B
Community Moderator

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
  • 1.54K
  • 168
  • 494
Superuser
Superuser
199 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: Web Safe not working

The opposite is also occurring where it was on but is now off and cannot be turned on.

0 Kudos
Reply