Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
masenc
Joining in
116 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

hub 3.0 speed

Hiya

so iv just set my hub 3.0 up today, all nice and updated and should be running up to 200mbps

on wifi on my phone, its crap, but i think its just the device as it seems to only hit 51 on the ofcom app

however using my laptop i get a very sexy 130mbs on wifi, well between 100 and 130, which im happy with, cant wait to test it on my pc! however when i plugged my laptop up with a new ethernet cable, cat 6, only been using it a few weeks as was originally using sky hub 3.0

however on ethernet i cant get anything over 10mbs, uploads fine, usually hits 9...on wifi it hits about 15

tried turning hub on and off, other ethernet ports and cables, but im stuck on 10, even ran diagnostics on homepage and it says theres an issue

any fixes?

 



Diagnostic Results...
 WiFisignalstrength of **:**:**:**:**:** is -46dBm.
Wirelessprimary network is Enabled on 2.4GHz.
Wirelessprimary network is Enabled on 5GHz.
Internetconnection is good.
Telephoneline 1 is disabled
Telephoneline 2 is disabled
Wired client on port 1 is running at 10 Mbps.
Device connected on port 1 is running at a lower speed of 10 Mbps and is not utilizing the full available speed.
Wireless guest network is Disabled on 2.4GHz.
Wireless guest network is Disabled on 5GHz.
0 Kudos
Reply
  • 30
  • 0
  • 3
awalos
On our wavelength
112 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: hub 3.0 speed

I also have a problem. I start Submit a Claim https://www.cedr.com/cisas/make-a-complaint/

0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
masenc
Joining in
101 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: hub 3.0 speed

also ontop of this if i leave my living room, my laptop goes from 110-130 to 25

my main pc gets 10

my phone gets about 36

so theres something defo here thats abit off

0 Kudos
Reply