Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
kugalojan
Joining in
96 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

area 21. speeds as low as 0.89mb to 2mb

Hi for the past two weeks after 5pm my speeds are so bad that I cannot use the internet to even open my gmail.

I use ethernet for my computer, I have even tried connecting ethernet from straight from the hub, wireless ect.

I have reset the hub, done the standard protocals but no luck.

Im at a state where I have to tether from my mobile phone to use the net while paying for this service. I know theres problems around london, but this is not acceptable. Please advice, im at a state where I rather just change over to another network, I have been with virgin at this house for well over 8 years and always the same issues.

 

Downstream   DS-1 DS-2 DS-3 DS-4 DS-5 DS-6 DS-7 DS-8 298750000 Hz 266750000 Hz 274750000 Hz 282750000 Hz 290750000 Hz 306750000 Hz 314750000 Hz 322750000 Hz Locked Locked Locked Locked Locked Locked Locked Locked 7 3 4 5 6 8 9 10 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 5.2 dBmV 5.3 dBmV 5.3 dBmV 3.1 dBmV 3.4 dBmV 4.9 dBmV 4.6 dBmV 4.7 dBmV 40.3 dB 40.8 dB 39.4 dB 37.4 dB 37.9 dB 38.2 dB 38.2 dB 40.3 dB

Frequency (Hz)
Lock Status(QAM Lock/FEC Sync/MPEG Lock)
Channel ID
Modulation
Symbol Rate (Msym/sec)
Interleave Depth
Power Level (dBmV)
RxMER (dB)

 

Upstream   US-1 US-2 US-3 US-4 2.0 2.0 N/A N/A 1 3 N/A N/A 46200000 Hz 32600000 Hz N/A N/A Success Success N/A N/A QAM64 QAM64 N/A N/A 5120000 5120000 N/A N/A 128 128 N/A N/A 52.3 dBmV 49.3 dBmV N/A N/A 0 0 N/A N/A 0 0 N/A N/A 0 0 N/A N/A 0 0 N/A N/A

Channel Type
Channel ID
Frequency (Hz)
Ranging Status
Modulation
Symbol Rate (Sym/sec)
Mini-Slot Size
Power Level (dBmV)
T1 Timeouts
T2 Timeouts
T3 Timeouts
T4 Timeouts
0 Kudos
Reply
  • 7.36K
  • 314
  • 523
Forum Team
Forum Team
38 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: area 21. speeds as low as 0.89mb to 2mb

Hi kugalojan,

 

Thanks for posting!

 

Sorry to hear you're having trouble with your connection.

 

I've run diagnostics on your equipment and I've picked up an issue with your Upstream Power levels that's likely causing the issue. I've sent you a private message (purple envelope at the top right of your screen) so I can arrange for a technician to sort it out.

 

Look forward to hearing from you! Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply