Menu
Reply
  • 22
  • 2
  • 0
terryR1
On our wavelength
128 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Slow start

Hi, does anybody else in this area (22) have problems on startup with mail. I know they have recently had problems but this was supposed to have been rectified last week. I click on the email site and get the red line flick round (the fish shaped sign) and then three dots in the middle of the screen which move around forever !!!. after waiting for ages it either comes up with the site or I have to come out and try again. Is it me or...........

Thanks

Terry

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 22
  • 2
  • 0
terryR1
On our wavelength
187 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Slow start

Yes, tried it now and it does seem to help - thank you. Lets hope the problem is fully cured soon

Cheers

Terry
0 Kudos
Reply

All Replies
  • 7.2K
  • 173
  • 420
Forum Team
Forum Team
111 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Slow start

Hi Terry, 

 

Thanks for getting back in touch, I am sorry to see you have continued to have trouble with your emails. 

 

We are still investigating this side of the issue for the moment a quick work around for this is to either select 'shift F5 or CTRL F5' depending on your browser. 

 

Let me know how you get on. 

 

Emma


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


  • 22
  • 2
  • 0
terryR1
On our wavelength
102 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Slow start

Thanks Emma I will give it a try. Glad its being sorted anyway

Cheers 

Terry

0 Kudos
Reply
  • 22
  • 2
  • 0
terryR1
On our wavelength
188 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Slow start

Yes, tried it now and it does seem to help - thank you. Lets hope the problem is fully cured soon

Cheers

Terry
0 Kudos
Reply