Menu
Reply
  • 7
  • 1
  • 0
connorbaxter18
Tuning in
135 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Slow Internet Vivid 100

Past few days had very slow speeds, Done loads of tests and keep getting 8-15 mbps and its on wired, Ive reset the superhub, Changed settings, done everything and nothing has changed, What is going on?

0 Kudos
Reply
  • 17
  • 0
  • 1
justhandguns
Tuning in
129 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Slow Internet Vivid 100

I am having the same problem here in Surrey. Not sure what's happening. Download speed is only a little bit better than 1mbps, and it has been like this since Friday evening. 

0 Kudos
Reply
  • 111
  • 5
  • 26
Forum Team
Forum Team
93 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Slow Internet Vivid 100

Hi connorbaxter18, 

 

Thanks for posting and letting us know you have a problem with your broadband speeds. I would love to take a closer look into this for you. 

 

I need to locate your account so I will send you a private message asking for some personal details (keep an eye on the message envelope in the top right hand side) 

 

Look forward to hearing from you soon. 

 

Thanks 

Mike 

0 Kudos
Reply
  • 111
  • 5
  • 26
Forum Team
Forum Team
90 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Slow Internet Vivid 100

Hi @justhandguns 

 

Sorry to hear you were having similar issues with your broadband speeds. 

 

I noticed you posted on Monday to say that your problem had been resolved but if you still need us to investigate this for you then please feel free to start your own thread and we will get on the case for you. 

 

Thanks 

Mike 

0 Kudos
Reply