Menu
Reply
  • 6
  • 0
  • 2
Blackiecram
Tuning in
843 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

Slow Interenrt

Moved to Virgin and signed up to there 200mb/s received Hub3 modem the problem is I get no where near that speed using Ookla speed test I get between 50 to 68mb/s this is constant, tried various times of the day/night, I have connected computer by Ethernet instead of wireless no different it is also disconnecting from the Internet 3 to 4 times everyday I asked about this and was told it was doing an upgrade what numerous times everyday? 

I have had 6 LONG discussions with customer service in India, all telling me to stick a pin in the reset no different and they all say they cannot book an engineer as they are not based in the Uk, how can I get someone out any ideas?

Ddoes anyone from Virgin Media read any of these perhaps they could help?  Very frustrated my last call which I made today was for 58 minutes to Customer Service abroad and still no quicker just tested and 62mb/s Smiley Sad

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 8.99K
  • 756
  • 1.87K
Superuser
Superuser
1,617 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Slow Interenrt

I would try rebooting the hub, if not already done so.

Did you do a pinhole reset of the hub as advised?

If so, it looks like the hub may be faulty.


All Replies
  • 8.99K
  • 756
  • 1.87K
Superuser
Superuser
840 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: Slow Interenrt

Posting some basic diagnostic info may help.

Navigate to the hub's GUI using http://192.168.100.1
Don't log in, click the Router Status button in the top right of the screen.
Copy \ Paste the Downstream, Upstream, and Network Logs.

Don't worry about the formatting.

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 2
Blackiecram
Tuning in
834 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: Slow Interenrt

Hi griffin,

Clicked on link and tried pasting also into address bar just get message "this page cannot be displayed" ?

0 Kudos
Reply
  • 8.99K
  • 756
  • 1.87K
Superuser
Superuser
1,618 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Slow Interenrt

I would try rebooting the hub, if not already done so.

Did you do a pinhole reset of the hub as advised?

If so, it looks like the hub may be faulty.

  • 6
  • 0
  • 2
Blackiecram
Tuning in
799 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: Slow Interenrt

Yeah have turned off at wall and left turned back on, done pinhole reset also and talked to foreign customer services 6 times asking for either an engineer to call or a new modem sent out but they say they do not have authority to do so?  Any idea how I can speak to Virgin Media direct?

0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
hollytree4
Joining in
407 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: Slow Interenrt

Mine is slow too all the time driving me nuts !! 

Please see below any help appreciated 

thank yuh 

 

IMG_0490.PNGIMG_0491.PNG

 

0 Kudos
Reply
  • 7.26K
  • 306
  • 520
Forum Team
Forum Team
106 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: Slow Interenrt

Hi Blackiecram,

 

Thanks for posting!

 

Sorry to hear you're having trouble with your connection.

 

I've run a diagnostic on your equipment and I've picked up an issue with your downstream power levels that's likely causing the problem. I've sent you a private message (purple envelope at the top right of your screen) so I can arrange for a technician to manually adjust the levels.

 

Look forward to hearing from you! Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out