Menu
Reply
  • 69
  • 1
  • 11
Icantcrabhere
Dialled in
255 Views
Message 1 of 7
Flag for a moderator

Packet loss

Upstream   US-1 US-2 US-3 US-4 2.0 2.0 N/A N/A 35 33 N/A N/A 32600000 Hz 46200000 Hz N/A N/A Success Success N/A N/A QAM64 QAM64 N/A N/A 5120000 5120000 N/A N/A 128 128 N/A N/A 42.0 dBmV 43.3 dBmV N/A N/A 0 0 N/A N/A 0 0 N/A N/A 1 1 N/A N/A 0 0 N/A N/A

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Downstream   DS-1 DS-2 DS-3 DS-4 DS-5 DS-6 DS-7 DS-8 483000000 Hz 443000000 Hz 451000000 Hz 459000000 Hz 467000000 Hz 475000000 Hz 491000000 Hz 499000000 Hz Locked Locked Locked Locked Locked Locked Locked Locked 22 17 18 19 20 21 23 24 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 QAM256 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 6.952000 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 I=12
J=17 -1.8 dBmV -0.8 dBmV -0.6 dBmV -1.0 dBmV -1.1 dBmV -1.7 dBmV -1.9 dBmV -1.9 dBmV 42.6 dB 42.5 dB 43.2 dB 42.5 dB 42.5 dB 42.6 dB 42.5 dB 42.5 dB

 
 
 
 
 
 
 
 



Superhub by itself

http://www.thinkbroadband.com/ping/share/c901765e2ff5b67de1847ee1e4b29a71-03-03-2017.html


Superhub in modem mode. (Live graph)

http://www.thinkbroadband.com/ping/share/630621845cd40a5a8d256c5c80e1ab68.html


Been having minor packet loss every day for months.
However, today has been an increase in ping as well. (from 20 up to above 40)
Becoming quite the inconvenience, really

Edit: oh god my formatting went crazy, can't even fix it with an edit, my apologies.


0 Kudos
Reply
  • 10.82K
  • 308
  • 632
Forum Team
Forum Team
190 Views
Message 2 of 7
Flag for a moderator

Re: Packet loss

Morning Icantcrabhere,

 

Thanks for taking the time to post on the community.

 

I'm sorry to read you are having issues with packet loss. I can imagine how frustrating this must be.

 

From looking at your connection, there is work being completed today at the local exchange with a review time of this afternoon.

 

I will check this again this evening to see if there are any issues on the network that would cause this issue.

 

Speak soon

Sam


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 69
  • 1
  • 11
Icantcrabhere
Dialled in
150 Views
Message 3 of 7
Flag for a moderator

Re: Packet loss

Snapshot:

http://www.thinkbroadband.com/ping/share/ebf13c2cb35d2f62c12ef46a9cbd4e5c-15-03-2017.html


Live graph:

http://www.thinkbroadband.com/ping/share/630621845cd40a5a8d256c5c80e1ab68.html

 

Still having issues (worse, in fact) as you can see in the graphs.

0 Kudos
Reply
  • 10.02K
  • 332
  • 876
legacy1
Hero
124 Views
Message 4 of 7
Flag for a moderator

Re: Packet loss

Its like this for some (all?) people with BQM.

0 Kudos
Reply
  • 10.59K
  • 311
  • 653
Forum Team
Forum Team
88 Views
Message 5 of 7
Flag for a moderator

Re: Packet loss

Hello Icantcrabhere,

Hope you're well Smiley Happy

Sorry to hear about the trouble with your connection. Checking this over from our end, everything looks normal this evening. I'm hoping this has settled down for you now, but if not, please let us know so we can continue to investigate.

Thanks for your patience,

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 69
  • 1
  • 11
Icantcrabhere
Dialled in
83 Views
Message 6 of 7
Flag for a moderator

Re: Packet loss

Hi Heather!, thanks for the response Smiley Happy

Live graph:

http://www.thinkbroadband.com/ping/share/630621845cd40a5a8d256c5c80e1ab68.html

 

Snapshot:

http://www.thinkbroadband.com/ping/share/448f35a9868ea57dd2a53a5c77555848-20-03-2017.html

As you can see there's still packet loss throughout the day.

Although it's not major(except one brief spike) it's certainly not ideal, I'm not sure if it's being classed as an "acceptable level" by others or not.
I just don't think it should be there at all (or rather a lot less, at least)

Hope to hear back soon, thanks!

0 Kudos
Reply
  • 12.48K
  • 353
  • 1.45K
Forum Team
Forum Team
41 Views
Message 7 of 7
Flag for a moderator

Re: Packet loss

Hi Icantcrabhere,

I've just looked into this for you and have located a fault that was raised for modems experiencing partial service due to a hardware issue on this CMTS. The engineers have been in attendance and have restored service to normal levels, t;hough this is being monitored to ensure the issue doesn't recur.

I suspect this may be inked to what you've reported. If you have seen no improvement to your broadband please post back and I'll investigate further.

Thanks Smiley Happy


Jen
Forum Team



0 Kudos
Reply