Menu
Reply
  • 10
  • 0
  • 0
ots3go
Joining in
72 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Packet Loss Since 1am (Area 30)

Hi Guys,

Something changed with my connection at 1am this morning (02/01/2016) resulting in terrible jitter and packet loss, this is ending with TCP connections failing and the web being almost unusable. 

http://www.thinkbroadband.com/ping/monitors/graph/3c5c3adeff19c0faf3b4c9fdfa4107b6.png

This packet loss is also resulting in terrible throughput of less than 30Mbps. 

I'm sat behind nott-core-2a-xe-501-0.network.virginmedia.net at this moment in time, could this please be rectified? 

0 Kudos
Reply
  • 10
  • 0
  • 0
ots3go
Joining in
52 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Packet Loss Since 1am (Area 30)

This is now resolved:

http://www.thinkbroadband.com/ping/monitors/graph-thumb/3c5c3adeff19c0faf3b4c9fdfa4107b6.png

Still behind nott-core-2a-xe-501-0.network.virginmedia.net, could you confirm what the issue was, or is it actually oversubscribed?

0 Kudos
Reply
  • 7.37K
  • 316
  • 524
Forum Team
Forum Team
25 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Packet Loss Since 1am (Area 30)

Hi ots3go,

 

Thanks for posting!

 

Sorry to hear you've had an issue with your connection.

 

I've run diagnostics on your equipment and everything is looking great at the moment. I also can't see any network issues in your area.

 

Let me know if you get any more problems and I'll check it out for you.

 

All the best Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply