Menu
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
Paulogs
Tuning in
116 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

No speed boost

I've just checked my Internet speed and it's 52mb it was meant to be boost a little while back to 70mb.

P.s reboots have been done
0 Kudos
Reply
  • 2.76K
  • 224
  • 843
Dave_cq
Trouble shooter
111 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: No speed boost

Access the hub's data screen's by typing  192.168.0.1  in the URL of your browser ... do NOT sign in but click the button that says Router Status.

Now open the Operation Configuration page and tell us what the figure is for Max Traffic Rate for the Downstream.

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 10.66K
  • 313
  • 657
Forum Team
Forum Team
93 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: No speed boost

Hey Paulogs,

Thanks for joining the community Smiley Very Happy

Sorry to hear that you're not noticing an improvement since your speed boost, I know this is disappointing. I've taken a look and I can confirm you're subscribed to our 70MB package. Are you testing your speeds via a wireless or hard-wired connection? Ideally we would like to see results tested with an Ethernet cable connected, if you don't have one let me know and I'll get one sent out to you.

Catch you soon,

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
Paulogs
Tuning in
70 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: No speed boost

It's up to speed now thanks
0 Kudos
Reply
  • 10.66K
  • 313
  • 657
Forum Team
Forum Team
66 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: No speed boost

Hey Paulogs,

Thanks for letting me know Smiley Happy

We're always happy to help so if there's anything else you need, please just ask.

Thanks again for posting,

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply