Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 2
adam861
Joining in
80 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

New customer area 20

Activated on Saturday and early morning I get my 50 plus mbs but like now it's barely hitting 20! All I see on this thread is area 20 needs upgrading there is a fault request logged! Can someone tell me exactly what is going on please? If you ring VM I'm just told different things and it's bad service!!
  • 8.35K
  • 362
  • 589
Forum Team
Forum Team
58 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: New customer area 20

Hi adam861,

 

Welcome to the Community!

 

Really sorry to hear you're experiencing speed issues.

 

I've located your account and I can see an issue with the network in your area affecting speeds at peak times - Ref.(F004970329). Our technicians are working to get this resolved and have set a review date of 12th April 2017.

 

I'm really sorry for any inconvenience this may cause.

 

All the best

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 2
adam861
Joining in
56 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: New customer area 20

Thanks Josh I know now and have cancelled my services after only 4 days. I don't think not advising new customers is acceptable and looking through this thread, it's delays after delays and no action.
  • 10.68K
  • 314
  • 657
Forum Team
Forum Team
43 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: New customer area 20

Hey adam861,

Thanks for the update.

Really sorry to hear that you've decided to leave us, although I completely understand your reasons. Please accept my sincere apologies for any inconvenience caused.

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply