Menu
Reply
  • 478
  • 1
  • 63
Sland
Fibre optic
87 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

EH4 Speed Issues

Although Speedtest gives 80Mbps on a Vivid 200 line (which should still give reasonable responses from websites) I am finding huge delays in websites responding.  Logs give:

First TimeLast TimePriorityError NumberDescription
31/12/2016 16:29:35 GMT31/12/2016 16:29:35 GMTNotice (6)68010600DHCP Renew - lease parameters tftp file-******** modified
31/12/2016 16:29:35 GMT31/12/2016 16:29:35 GMTError (4)68010400DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response
31/12/2016 16:28:49 GMT31/12/2016 16:28:49 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 16:28:07 GMT31/12/2016 16:28:07 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 16:26:43 GMT31/12/2016 16:26:43 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 16:23:54 GMT31/12/2016 16:23:54 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 16:18:15 GMT31/12/2016 16:18:15 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 16:06:57 GMT31/12/2016 16:06:57 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 15:44:21 GMT31/12/2016 15:44:21 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 14:59:12 GMT31/12/2016 14:59:12 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 13:28:51 GMT31/12/2016 13:28:51 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 10:28:12 GMT31/12/2016 10:28:12 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
31/12/2016 04:26:52 GMT31/12/2016 04:26:52 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
30/12/2016 16:24:11 GMT30/12/2016 16:24:11 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
27/12/2016 00:04:35 GMT27/12/2016 00:04:35 GMTNotice (6)68010600DHCP Renew - lease parameters tftp file-******** modified
27/12/2016 00:04:35 GMT27/12/2016 00:04:35 GMTError (4)68010400DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response
27/12/2016 00:03:46 GMT27/12/2016 00:03:46 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
27/12/2016 00:02:59 GMT27/12/2016 00:02:59 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
27/12/2016 00:01:26 GMT27/12/2016 00:01:26 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4
26/12/2016 23:58:20 GMT26/12/2016 23:58:20 GMTError (4)68010100DHCP RENEW sent - No response for IPv4

 

Thoughts?

0 Kudos
Reply
  • 9.13K
  • 302
  • 981
Forum Team
Forum Team
54 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: EH4 Speed Issues

Hello Sland

 

I am sorry you are having problems lag. The DHCP entry in the modem log is not a fault by the way it is just down to the way we implement the IP rebind process and does not normally cause a problem. Your line and hub parameters are looking good, area  historical performance is good, there are a few peaks of high traffic at busy times and if you hit one of these it may slow you down a bit but overall the traffic level is not at a point where we would escalate it. Do you notice that this tends to happen more at peak times, eg in the evening? Does this happen from wired devices or wireless?

 

Thank you

Nicola

Virgin Media Forum Team
0 Kudos
Reply
  • 478
  • 1
  • 63
Sland
Fibre optic
47 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: EH4 Speed Issues

Hi,

It's from wired devices (Gigabit Ethernet).  It happens sometimes in the evenings but has also happened in the middle of the night when I wouldn't expect this to be busy

0 Kudos
Reply