Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
DBNate
Joining in
77 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Constant speed issues on 200meg connection

Hi I'm NOT A HAPPY V M CUSTOMER. we have had speed issues for well over 2 years now. had routers replaced, am paying for a 200 meg connection and lucky if i get 10 meg the best i have had is 60-70 meg on a wired connection. i have 2 kids who play online and talk with friends. my wife is deaf and needs to use video calls to read peoples lips and I get constant earache as they can't do any of it. Most of the time. I have a Hub 3 

 PING
31ms
 DOWNLOAD
18.47Mbps
 UPLOAD
12.40Mbps
Result ID
10/12/2017 7:17 PM
 
I am not prepared to have cable run all over the house to every device. i already have the plug in adaptors to 2 rooms to try and get a better connection. AM SO FED UP PAYING FOR A CONNECTION OF 200MEG AND NOT GETTING IT. 
 
 PING
33ms
 DOWNLOAD
15.15Mbps
 UPLOAD
12.09Mbps
Result ID
10/12/2017 7:57 PM
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
DBNate
Joining in
70 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Constant speed issues on 200meg connection

0 Kudos
Reply
  • 9.55K
  • 281
  • 611
Forum Team
Forum Team
28 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Constant speed issues on 200meg connection

Hello DBNate,

Thanks for getting in touch, welcome to the Community Smiley Very Happy

Sorry for the speed issue you're experiencing at the moment. Initial checks are coming back as normal, but we'd like to investigate further. Would you please put your Hub into Modem Mode and do another speed test?

Speak soon,

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply