Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
noodlespot
Joining in
138 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

200mb but still getting 100mb

recently changed to 200mb but speed still at old 100mb

checked router status>operation configuration>max traffic rate is: 110100000 bps

on my account its showing vivid 200

my router is still same old one, should of it not been changed to the one compatable for this speed??

please help!!

thanks

0 Kudos
Reply

Helpful Answers
  • 5.33K
  • 269
  • 1.17K
Superuser
Superuser
191 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: 200mb but still getting 100mb

If it's a superhub 1 then yes it needs to be changed.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
All posts made are personal opinions as I do not work for VirginMedia.
Kudo's a post if you find it useful and want to say thanks
Mark a post as a helpful answer if it answers your question

0 Kudos
Reply

All Replies
  • 5.33K
  • 269
  • 1.17K
Superuser
Superuser
192 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: 200mb but still getting 100mb

If it's a superhub 1 then yes it needs to be changed.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
All posts made are personal opinions as I do not work for VirginMedia.
Kudo's a post if you find it useful and want to say thanks
Mark a post as a helpful answer if it answers your question

0 Kudos
Reply
  • 9.96K
  • 290
  • 623
Forum Team
Forum Team
66 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: 200mb but still getting 100mb

Hey noodlespot,

 

Thanks for posting and a warm welcome to the community Smiley Very Happy

 

Sorry to hear that you're not getting the speed you expect. I've checked your equipment and I can see you're using a Superhub 2 which is capable of receiving the speed you're currently subscribed too.

 

Have you been testing your wireless or hard-wired speeds?

 

Please get back to us so we can investigate further.

 

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
noodlespot
Joining in
56 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: 200mb but still getting 100mb

Hi, It's been sorted I hadn't reseted the modem now all is working, thanks again
0 Kudos
Reply