Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Tarcar
Joining in
158 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

100mb avg. instead of 200/250mb (area 20)

So we've been with Virgin for a long time now and do not receive any help over the phone, just repeated resetting of the hub (2ac) which does nothing. We're paying for 200mb although Virgin sent a letter saying we were upgraded to 250mb for free. Whenever we check the speed. we get around 100/104mb using the Ookla speed test app on iPhone and around 94mb on a laptop with wired connection. This has been the same for so long now. Also every time I choose the 'view your service status' and 'run a test' it says "we're trying to sort it out for you, check in 10 minutes" is this the issue, because whatever it is, it isn't being fixed. Any help would be appreciated.

Thanks

0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 1
Georgenberg
Joining in
135 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: 100mb avg. instead of 200/250mb (area 20)

Count yourself lucky. I'm in area 20 and get a massive 10mb/s download... Smiley Sad

  • 26
  • 1
  • 3
clivers
On our wavelength
109 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: 100mb avg. instead of 200/250mb (area 20)

Yeah my 70 is just as bad in area 20. Time to leave!

0 Kudos
Reply
  • 8.32K
  • 357
  • 586
Forum Team
Forum Team
81 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: 100mb avg. instead of 200/250mb (area 20)

Hi Tarcar,

 

Welcome to the Community!

 

Really sorry to hear you're experiencing speed issues.

 

I've run a diagnostic on your equipment and everything is looking quite healthy at the moment.

 

I'd like you to try running a speed test with the hub in Modem Mode, then post your results.

 

Speak soon Smiley Very Happy

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply